2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزم 🥰 اه بالاخره جونگ میونگ تموم شد چند بار نگاه کردم نفهمیدم چی به چیه. 🙃 من در مورد گذا ...

سلام عزیزدلم 

حتما از اول ندیدی عزیزم جونگ میونگ رو، قشنگ بود 😍

در مورد وام کار گشایی من قبلا که طلا خیلی داشتم، زیاد میذاشتم تو بانک و وام میگرفتم خداروشکر هیچ وقت مشکلی نبود. 

مادر همسرمم سالیان سال هست این کار رو می‌کنند و اصلا ایشون یاد من دادند. 

دیگه یه مدت طلا نداشتم، جدیدا باز یه کم دارم میخوام بذارم باز. 

البته بانک ملی هست، اگر تهران هستید من شعبه امین حضور رو میرم، جای دیگه هم داره ولی من اینجا رو میرم. 

دو نوع وام داره :

جعاله، که شما به ازای 50 گرم طلا 20 تومن میگیرید و 25 پس میدید که من اصلا تا حالا این رو نگرفتم. 

وام قرض الحسنه که به ازای 25 گرم طلا 5 تومن میدن و سر سال باید 5500 بدی، در واقعا 500 کارمزد بدی تقریبا.

امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه براتون گلم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجایی ن شما بانوجان؟ چند وقته نیستین دلتنگ تونیم🍀🍀🍀🍀

ممنونم دوست مهربونم که به یادم بودید 😍🌹😍شهریور شلوغی داشتم عزیزم ♥️منم خیلی دلتنگ شما بودم، ان شاء الله همیشه خوش باشید ♥️

دوستان خوبم سلام ♥️ من از سرکار رسیدم خونه  این پیام رو بذارم و برم کارها رو بکنم  شستن ...

همه کارا انجام شد به جز صحبت وام 🙄

همسرم دیر رسیدن و خسته بودن، فرصت خوبی نبود مطرح کنم 😬

سلامی دوباره.

من هم بعد از ظهر کار خاصی نکردم،جز چای و اسپند و ختم و شام و ظرفاش.ساعت حدودای هشت و نیم هم رفتیم برای خودم و دخترم کفش خریدیم.

پسرم هم دو روز پیش دو جفت کتونی خرید.

شبتون خوش.💖🌼🌺

خوب بخوابید.😴

التماس دعا،سرنماز.🌹

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام عزیزدلم  حتما از اول ندیدی عزیزم جونگ میونگ رو، قشنگ بود 😍 در مورد وام کار گشایی من ...

ممنونم از توضیحات خوبتون🙏💚💙♥️

اون وام قرض الحسنه اش هم خوبه.‌ بعد اگه کسی احیانا به طلاهاش  نیاز پیدا کرد میتونه از بانک پسشون بگیره؟

ممنونم از توضیحات خوبتون🙏💚💙♥️ اون وام قرض الحسنه اش هم خوبه.‌ بعد اگه کسی احیانا به طلاهاش   ...

خواهش میکنم عزیزم 

قرض الحسنه رو فک کنم تسویه کنید بشه تحویل گرفت باز مطمءن نیستم. ان شاء الله همسرم رو راضی کردم رفتم میپرسم براتون♥️ 

سلام   برنامه ی امروزم

اتاقم و تخت و میز کار مرتب بشه

اتاقم برقی بشه

آشپزخونه بازار شامه مرتب بشه

ظرفای دیروز شسته بشه

نهار درست کنم

ظرفای نهار شسته بشه

داروها خورده بشه

پذیرایی مرتب بشه

لباسا شسته و پهن بشه

اتاق پسرم مرتب بشه

گاز تمیز بشه

عصر برم بیرون  پسرمم ببرم خونه ی پدرشوهرم

آشپزخونه و پذیرایی برقی بشه

همه جا طی کشی و دستمال بشه

حموم برم

شام درست کنم و ظرفاش بشورم

ابچکون خلوت بشه

داروها خورده بشه

نیم ساعت کتاب بخونم

کالریم رو ۱۳۰۰ ببندم

جالباسی مرتب بشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }