2777
2789
عنوان

امروز آرزوى مرگ شوهرمو كردم كه بميره و نرسه به مهمونى

| مشاهده متن کامل بحث + 153522 بازدید | 1210 پست
ايول كه نميذارى بچه تو ببينن فك كنم من بچه دار شم شوهرم به زور بچه مو ازم بگيره ببره خونه مامانش

مال منم یه باردعواکرده بودیم میخواست ببره اونجا

گفتم ببری میام پشت سرت توکوچتون یه آبروریزی به پامیکنم بیاوببین

گفتم میام میگم خانوادش یادش دادن به زوربچه مو بگیره ازمادرش بیاره اینجا

اونم میدونه دیگه من دیوونه م نبرد

عوضش ماروشام بردبیرون   خخخ منم عکس دوتامونو گداشتم پروفایلم ببینن حرص بکشن

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدرم مهریه پشتوانه ی زنه! اون مال قدیم بود که به خاطرش مرد میرفت زندان! الان نهایتش سه چهار ماهی یه ...

برا ادم خسیس زجره ندیدی گفت ۵۰۰ دادم کادو لیاقت نداری یا قیمت دلار پرسیدن ترسیدن دلارشونو بگیرن ادم نوکیسه میترسه اسی گفته خیلیم سفت و خسیسن بخاطر ندادنش هرکاری میکنن حتی به پاشم میفتن😑😐

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
با هم خوب شديم تقريبا اما چه فايده  هنوزم ميگه تقصير تو بوده اون دعواها تو باعث شدى خونواده ...

وای شوهرت و خانوادش عجب آدمایین.فامیلات میخواستن بیان پول بدن شوهرت طلبکار بود؟

و
2803
متوجه منظورم نشدی میگم مردی که از پدر ومادرش چشم بپوشه قطعا به زنشم وفا نمیکنه

چشم پوشی یعنی پدرت نیاز داشت باش نری،، مستحق باش داشته باشی کمک نکنی یعنی مادر،،، ت بهت نیاز داشته باش،،، نه بری جشن ک بهت گفتن،، زنت نیار،، اونم مجلس گناه باش بخاطر اینک خدا گفت چشم پوشی نکن،،، خدا هم گغت،،، اگ اهل خونت ازت راضی نباش منم نارخصیم

2804
مطمئن باش نتیجشو می بینن اصلا دور نیست. من یکی دوتا از نتایج کارسون دیدم که عینا سرشون اومد ولی بعد ...

هشت نه ساااااال! 

من همین فردا موخوم ☺️☺️☺️ 

شوخی کردم 

هشت نه سال خیلی خوبه من دارم در مورد 20 30 سال میگم! ببین دلمم نمیاد بد ببینن ها البته مادر شوهرم اینارو میگم ولی خیلی متکبره! دلم میخواد تبکرش کم بشه! 

اصلا خدا جواب ظالمو بده چه فایده ای برای مظلوم داره؟ دردی که کشیده آسیبی که دیده جبران میشه؟   ...

میدونی خیلی حرفت منطقی بود! 

فک کنم فقط همون منتظر اخرت باشیم ک شدیدا محتاج عمل صالح هستیم! مال اونارو بگیریم یا اگه ندارن کاربدهامون رو میندازن رو کولشون! چون درد های اونجا بیشتره ارزششو داره! هرچند دنیامونو خراب کردن اما دنیا زود گذره و اخرت ابدی! 

ببین اگر بدونی با این حرفت چ ارامشی ب من دادی ک خدا میدونه! 

بهت علاقه مند شدم! 😘

منم اگه ميگفتم شوهرم منو نميبرد چجورى ميرفتم گلم؟

میگفتی خانواده توهم مثل خانواده خودم دوسشون دارم اعصابم خرد میشه ک از همدیگه ناراحت باشیم یه جوری راضیش میکردی حالا این ک گذشت ولی از این به بعد وقتی میبینی مقاومت تاثیری نداره حداقل مظلوم بازی کن تا از چشم شوهرت زبونم لال نیوفتی اینارم به زبون میگفتیا حالا تودلت ازشون متنفرم باشی اصلا مهم نیست

هشت نه ساااااال!  من همین فردا موخوم ☺️☺️☺️  شوخی کردم  هشت نه سال خیلی خوبه من دا ...

عزیزم همین ۸.۹ سالم همشو که ندیدن. 😄در یکی دو مورد. 

در کل منظور به اینکه هر کی صبر کنه برگ برنده دستش میاد . همون اول نباید به طلاق فکر کرد. الان فکر میکنم اگه من اون زمان جدا شده بودم چی شده بود ؟ ایا خودمو سرزنش نمیکردم که چرا برای زندگیم نجنگیدم و اجازه دادم یه عده حسود نابودش کنن. متاسفانه غالب زندگیا بخاطر دخالتا بهم میخوره وگرنه زن و شوهر هر جوری هست با هم کنار میان. امیدوارم من مادرشوهری بشم در آینده که عروسم صمیمانه دوستم داشته باشه و من هم متقابلا.

2805

خانم محترم در کل شما از دیروز به یه  جماعت بیکارخاله زنک اجازه دادی که بهش توهین کنن ودراصل تو وانتخاب تو که همسرت کوچیک کننوبهش توهین کنن....حرفای شما شاید درست باشه ولی خیلی چیزارو احتمالا که به نفعتون نبوده نگفتین مگه میشه همه چیز یه طرفه باشه بلاخره شما هم یه جاهایی یه کارایی کردی که اونارو ناراحت کردی ........اینجا کی میخواد به شما کمک کنه خانمی که گفتن با قلدری شوهرشونو بردن رستوران ومثل عقده ای ها پروفایل گذاشتن که مثلا خانواده همسرشون ناراحت شه؟؟؟؟؟؟؟اخه چطوره که تو ایران همه ی خانواده شوهرها بدن؟؟؟چطور امکان داره عروس اینقد طفلی و بی گناه مظلوم باشه ؟واقعا این همه بحث الکی برا چیه؟خانوم محترم شما تو عصبانیتت حتی تونستی برای همسرت ارزوی مرگ کنی واقعا مگه میشه جاهای دیگه اینقد مظلوم بوده باشین...  شما یه خانم خاله زنکی که کمبود توجه ومحبت باعث این همه دروغ و مظلوم نماییتون شده .

عزیزم این خونواده کلا مشکل دارن به نظرم جدا شو تا بچه دار نشدی

عزیزم شما خونواده شونو میشناسی از کجا با این شناخت رسیدی والان دستور جدایی صادر میکنی؟؟؟چرا یکم فکر نمیکنی وحرف بزنی

من جای تو بودم، هر روز بیشتر از قبل پیشرفت میکردم تا با موفقیتم اتیششون بزنم، هرگز هم بخاطر چنین افرادی آرامشم رو، زندگیمو، هلاوتم رو بهم نمیزدم. با نزدیک تر شدن به شوهرم تلافی میکردم. از یه جایی به بعد باید بذاری خدا دست به کار بشه. چند ثانیه مکث میکردی و یه آرزوی خوشبختی هم براشون میکردی شان خودتم پایین نمیوردی

2801