2777
2789
پسرم ٦ ماهشه سرش چند وقته داغه به دکترش گفتیم گفت عیب نداره ولی حالا چندروزه همش عرق می کنه امروز حتی تا کف پاش هم عرق میریخت خیلی نگرانم چی می تونه باشه توروخدا اگه میدونید دریغ نکنید
از دندونه عزیزم پسر منم از وقتی شروع کرد علائم دندونش شروع شد سرش داغ بود و عرق میکرد تا دوسال و دوماهگی که دندوناش تکمیل شد الان خوب شده بمیرم براش یه وقتا در فریزر رو باز میکرد سرشو میچسبوند به فریزر
جیگرم کباب میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شادی جان اگر به دکتر نی نی اعتماد نداری پیش یه دکتر دیگه هم ببر!

نی نی من هم همینطور بود سمیه جان درست می گن مال دندونشه شاید؟ تهرانی عزیزم؟
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
2803
من نی نی رو پیش یه دکتر بنام دکتر حسین مظاهری می برم خیلی دکتر خوبیه. هر وقت با استرس می رم پیشش تمام استرس هامو از بین می بره ایشون بسیار با تجربه هستند و باحوصله تمام برات همه چیز رو توضیح می ده. نی نی رو چند تا دکتر دیگه هم برده بودم ولی از وقتی پیش ایشون می ریم دیگه خیالم از همه چیز راحته. ایشون تو خیابان اذربایجان کنار پمپ بنزین مطب دارن.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
2804
عزیزم ،،من نمیدونم خطر ناکه یا نه ولی نرمال به نظر نمیاد .. مخصوصا که نی نی کوچولو و 6 ماهشه ،، ببری دکتر ،مطمئن تر هست ...

دختر من که الان 10 ماهشه و 6 تا دندون داره ،،تا به حال اینجوری نشده !
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
2805
ببخشید ماما نایی که دکتر بهشون گفته بچشون کمبود کلسیم داره که عرق میکنه میشه بگن سر بچه هم وقتی رو بالشه یا موقع شیر دادن عرق میکنه هم از کمبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نی نی های گل شمام این مدلی عرق میکردن؟

اما بگما همیشه سرش رو بالش عرق نمیکنه
2801