2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست
درست میگید، خودمم خیلی دوست دارم ورزش کنم، هم بخاطر زیبایی اندام هم سلامتی! ولی ممکنه یکی دو هفته وق ...

اها راسمیگی گفتی اثاث کشی داری

.

واااااای اثاث کشی. تنم لرزید. 😩😩.خیلی انرژی میبره.

فقط حتما حتما تو این مدت هویج و خیار و کاهو وکلم بخر بذار جلو دستت ک هروقت خسته میشی و گشنت میشه بخوری.  ک حداقل رژیمت خراب نشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@barankhanomi   عزیزم امشبم گزارش ندادی ظهرم بهت گفتم ۲ تا داری نیای حذفی الان باید حذف بشی اما منتظرم بیای توضیح بدی چون ظهر اومدی یه سر .... 💙

@gayran   عزیزم چرا گزارش ندادی امروز ؟ اولین اخطار شرمندتم 💙

@سپیدبرفی   عزیزم شما ۳ روزه ازتون خبری نیس چرا گزارش نمیدین ؟؟؟؟ شرمنده حذفین اما منتظر توضیحم 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم عزیزم😔 فردا تموم تلاشمو میکنم غذا بیشتر بخوره بچم. منم زیر هزار ببندم حتما😞 پرخوری وحشتناک نک ...

چشمت بی بلا عزیزم.

افرین فردا زیر 1000ببند.

نون رو از ما ایرانیا بگیرن میمیریم😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اها راسمیگی گفتی اثاث کشی داری . واااااای اثاث کشی. تنم لرزید. 😩😩.خیلی انرژی میبره. فقط حتما حت ...

تا الان که تونستم رعایت کنم، نظرتونم عاااالیه، حتما، مرسی 😊😍😘

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
2803
چشمت بی بلا عزیزم. افرین فردا زیر 1000ببند. نون رو از ما ایرانیا بگیرن میمیریم😂😂.

دقیقا منکه یه روزم دووم نمیارم😑😑🤦‍♀️😅

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

@سمیه1396   سلاااااامممم مهربووووون شبت بخیر 💚💚💚

عزیز دلمممم ببخشید دیررشددد

صبحانه 👈نان سنگک(۳کف دست)+نیمرو+گردو+ پنیر

نهار 👈ناگت مرغ +سالاد کاهو و کلم+ماست

شام 👈پیتزا مرغ و قارچ

آب👈۸لیوان

ورزش👈حلقه نیم ساعت +شنا دیواری +چالش چوب

کالری مجاز ۱۲۲۰

کالری مصرفی ۱۱۰۰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
3تا دلمه هم خوردم😬 ورزشام چند روزه خوب شده ولی کالریم دو هفته س میزنه بالا

خلاصه یه طرفش باید بلنگه.. عاره😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2804
@سمیه1396     ورزش+آب۸+مجاز۱۲۰۰ مصرف۱۱۰۰

گلم عالیی هستی🌸👏👏👏👏

فقط من نگرانتم، اصلا نون و برنج نمیخوری.. ضعف نکنی، ریزش‌مو نگیری!!!

مولتی میخوری؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الان 58کیلویی سمیه؟

اره😩😩😩😩

چند هفتههههه هس

اره گلم بزن همونو شکرقهوه ای بخاطراینکه حساسیت زاییش کمتره بهتره

ملسیی😍😗

2805
خخخ 😂😂 منم اگه دیگه کم نکردم  باید بزنم😣😩

😢😢😢

@سمیه1396     صبحانه شیرقهوه+خرما ناهارسینه مرغ آبپز+نان سنگک شام هندوانه ورزش دوتاست ...

باریکلاا ورزش👏👏👏👏

چالش چوب هم رفتی؟؟

@سمیه1396   سلاااااامممم مهربووووون شبت بخیر 💚💚💚 عزیز دلمممم ببخشید دیررشددد صبحانه 👈نا ...

سلام گلم🌸افرین ورزشکار👏👏👏👏

فست فردا را حسابی رعایت کن،، چیزای سبک بخور😉

2801