2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست
باریکلا ورزش👏👏👏👏 فقط دوباره کالاریت زد بالا که😩   فردا را اگه تونستی کمتر ببند..

3تا دلمه هم خوردم😬

ورزشام چند روزه خوب شده ولی کالریم دو هفته س میزنه بالا

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبحانه اوتمیل و شیر قهوه (۲۲۸) میانوعده ساقه طلایی و چای سبز و خرما (۱۲۰) ناهار کباب تابه ای و نخو ...

عالی بودی گلم👌👌👌

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
شدنو‌که میشهه،، جهنمووو ضرر، وزنم کم بشه فقط 😆😆😆😆😆

الان 58کیلویی سمیه؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
2803

گزارش#  

@sepiiiiiideh    

سلام عزيز دلم ببخشيد واقعا به خاطر اين همه بي نظمي 🙏🏻🙏🏻🙏🏻خيلي خيلي درگير بودم

گزارش امروزم

صبحانه دو كف سنگك و يك ق غذاخوري خامه و يك ق عسل و چاي شيرين 

ميان وعده هندوانه يك برش

ناهار ٨ ق پلو و ١/٤ سينه مرغ و ٣ ق اب مرغ و دوتا الوي پخته

و ٥ ق ماست و نعنا

ميان وعده عصر طالبي ( كوچولو بود تقريبا ١/٤ طالبي رو خوردم)و چاي با ٢ تا خرما

شام يك عدد سيب زميني اب پز و يدونه گوجه و خيار شور و سالاد كاهو با يه ق روغن زيتون

اخر شب شير 

١٠ تا دونه پسته و ٨ تا دونه بادام 

اب ٧ ليوان

كالري مجاز ١٦٦٠ 

كالري مصرفي ١٥٧٠

ورزش چالش چوب رو رفتم با چالش دراز و نشست

عالیهههه تارا جوونم👏👏👏👏❤❤❤💜💜

سلام

#گزارش

صبحانه:خرما۵عدد+شیریک لیوان=۲۰۳کالری

نهار:پلو۷ق+۴ق خورشت بادمجان+۵۰گرم مرغ آبپز=۳۸۳کالری

شام:دوعدد کباب شامی=۵۰۰کالری

میانوعده:۵۰گرم کیک ساده+خربزه+۵۰گرم بستنی=۴۰۱کالری

مجاز۱۵۰۰

مصرفی۱۴۸۷

آب۸لیوان

مولتی مصرف شد

ورزش نیم ساعت دو نیم ساعت پیاده روی

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
2804

سلام‌بچه ها حوونم

بچه ها من شوهرم دیگه نمیذاره گوشی دستم باشه 

ولی اگه اوضاع بهتر شد حتما میام

گفتم بیام خبر بدم نگران نشین

خیلی دلم واستون تنگ شده

@بامدادخمار    

آذر جون ب تو ک هیچی نمیتونم بگم..فقط شرمنده ام..خیلی خیلی شرمنده ام😔😔😔😔😔😔😔😔😔

@ashoojooni    

مطالب مهم💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام کالری 

پفک هندی چقدره

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
2805

@donyay_kochak    

سلام نگین جون من فردا و پس فردا نمیتونم گزارش بدم .یکشنبه هم نمیتونم وزن کنم نیستم میرم روستا میشه دوشنبه وزن اعلام کنم ؟؟ شرمنده ببخشید.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام الهه جون

سرگروه جایگزین گروه زرد

منیره جان  هستن  @گل_کادوپول    

فقط هروقت نتونستم بیام از‌قبل باهاشون هماهنگ‌میکنم

@بامدادخمار    

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
2801