2777
2789
سلام ، پسر منم 25 مرداد دنیا اومده . هنوز غذا رو شروع نکرده . از دیروز یه دندون کوچولو هم در اورده . 0/5 سیسی بی بی جوبس میخوره 0/5 سی سی آ+د ، 6قطره هم آهن ، اهن رو یه هفته هست دارم میدم چون آهن خونش خیلی پایین بود یه ماه زودتر شروع کردیم . شیرخشک و شیر خودمم یه ذره میخوره ولی هر وقت شیرخشک میخوره از دماغش شیر بیرون میاد وشروین کلی میترسه به دکترشم که گفتم میگه آروغشو خوب نمیگیری ، کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ندا جون منم پسرم خیلى شیر بالا میاورد که با شروع غذاى کمکیش خیلى خوب شد ولى تا حالا از بینیش نیومده بود اطلاعى ندارم. من پسرم ٢٢ مرداد بدنیا اومده ٥ ماهش که کامل شد غذاى کمکیشو شروع کردم

ره ویانا احتمالاً بهش بدم ولى راست میگى فعلاً عدس نمیریزم
خدایا دوستت دارم
مامان قند عسل منم میخوام شروین رو ببرم تو تخت خودش بخوابونم ، شروین وقتی میخوابه تا 5 صبح شیر بهش نمیدم اگه بیدارم بشه پستونک بهش میدم ، بنظر شما منم پیشش بخوابم .
دوستای گلم چرا اینقدر زود به نی نی هاتون غذا دادید مگه پایان 6 ماه نباید غذا داد ؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers
2810