2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندا جون تو که خوش به حالته دختر، اگه تا ٥ بیدار نمیشه دلیلی نداره پیشش بخوابى ، قند عسل من خیلی بیدار میشه بخاطر همین چند شب پیشش میخوابیدم ولى الان چند شبه که دیگه اومدم تو اتاق خودمون ولى تا صبح همش دارم بین دوتا اتاق میچرخم البته من یه دستگاه واکى تاکى دارم که گذاشتم بغل تختمون تا صداى نى نى دربیاد زودى میرم سراغش

ندا جان تو چطورى نى نى رو میخوابونى؟ بزرگترین مشکل من اینه که قند عسل عادت کرده به گهواره و باید با تکون بخوابه از وقتى بردمش تو تختش باید یه بالشت بزارم زیر سرش و اینقدر بالشتو تکون بدم تا خوابش ببره خیلى خسته شدم نمیدونم چجورى باید عادتش بدم رو تختش بدون تکون بخوابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا دوستت دارم
آخى الهى حسابى حواست باشه من چند روز پیش شوشوآنفولانزا گرفت

بگو حتماً ماسک استفاده کنه ، تو خونه هم اسفند دود کن ، چند شبم تو و نى نى توى یه اتاق دیگه بخوابید اینا کارایى بود که من کردم و خوشبختانه قند عسل مریض نشد البته یه روز دیدم یکم سرفه و عطسه میکنه و بینیشم خرخر میکرد منم یکم آب لیمو شیرین رو تو آب جوشیده قاطى کردم و بهش دادم بعدش زودى علائمش برطرف شد

اگه خدایى نکرده مریض بشه بهش واکسن نمیزنن تا کامل خوب بشه

راستى من ٢ روز یش براى اولین بار به قندعسل سوپ دادم اون روز خیلى بى تابى کرد نمیدونم از سوپه بود مه بهش نساخته بود

تو به ویانا تو روز چند بار غذا میدى؟ چیا بهش میدى
خدایا دوستت دارم
2810