2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش اومدى مامان دوقلوها

ویانا جون ١ هفته که دادم احساس کردم خیلى بهتر شده حالا شده روزى ٣-٢ بار

صبا جون پسر من تازگیا خیلى بد میخوابه هر یه ساعت پا میشه نمیدونم سیر نمیشه دلش نفخ داره
هنوزم سینه خیز نمیره فکر کنم فعلاً خیلى زوده
خدایا دوستت دارم
سلام دوستان چند روزی نبودم دخملی مریض شده بود .بوردمش دکتر 350گرم کم داره .دستور غذایی این ماهشم گفت سرلاک گندم وسوپ .دخملی حریره بادوم دوست نداره کفت نده .وزنشم کمه بخاطره شیطونیشه تو جمع شیر نمی خوره

سلام صبا جان
الهى چی شده این گل دخملى؟ بلاش به دور ایشالله
انشالله واکسنشم خیلى اذیتش نکنه

بچه ها من شیرم خیلیییییییی کم شده نگرانم نکنه الکى الکى بخشکه

بچه ها کى اتاق نى نیارو جابجا میکنید ؟ میگن بهتره تا قبل از ٧ ماه جداشون کرد آخه بعدش ترس از جدایى دارن و دیگه نمیشه جداشون کرد
من که ٢ شبه بردمش تو اتاق خودش تو تختش خودمم پایین تختش میخوابم، نمیتونم برم تو اتاق خودمون چون هر یه ساعت یه بار بیدار میشه فکر کنم بچم سیر نمیشه، اى خدا چرا اینجورى شد؟!
خدایا دوستت دارم
سلام بچه ها.ویانا آخر این هفته 6 ماهش میشه.به نظرتون بهش سوپ بدم؟شما تو سوپ چی میریزید؟سوپو له میکنید یا کلا صافش میکنید؟ویانا 10 روز که سینه خیز میره خیلی سخته همش باید مراقبش باشم.تا صب شیر میخوره بیچاره کرده منو
سلام عزیزان واکسن دخملی رو چون انتی بیوتیک استفاده مکنه نزدن شد هفته دیگه .

مامان قند عسل مشاور من گفت نزدیک 2سال شد جداش کن .درمورد شیرتونم من اینطوری میشم مایعات می خورم فراوون[smiley]l/l_58.gif[/smiley

ویانا 91 ماشالاه چه زود من سوپ صبارو به مقداری 2وعده بخوره یعنی یک نعلبکی درست مکنم اونم برنج هویج سیب زمینی عدس ماهیچه میکس مکنم رقیق میدم

2810