2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734629 بازدید | 44643 پست

بحث هدیه تولده منم بگم. 

یه بار برای پسرم تولد گرفتیم همسرم گفت برای اینکه کسی تو زحمت نیافته بذار همون بعد از ظهر دعوتشون میکنیم.

منم قبول کردم. همونطور هم شد هیچکس هیچی کادو نیاورد. حتی یکی از بچه ها تو عالم بچگیش یه پلاستیک داد به پسرمم گفت بیا اینم هدیه تولدت. 

پسرمم خیلی خوشحال شد بعد که بازش کرد دید خالیه.‌😐

منم متاسفانه هدیه اش رو چند روز قبل بهش داده بودم.‌

بعد از اون برام درس عبرت شد که حتما هدیه رو روز تولد بدم نه قبلش و اینکه به حرف شوهرم گوش ندم که میگه بقیه تو دردسر هدیه میافتند. اخه الان همه جا پلاستیک فروشی و لوازم تحریر و همه چی هست. 

و اینکه هرگز دست خالی تولد کسی نرم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش برای کادو گرفتن برای خودم ترجیحم اینه پولش رو بهم بدند.‌ 

همین چند روز پیش هم یه کادوی مناسبتی گرفتم که نه میشه بخشید و نه میشه استفاده کرد. 

🌷🌷🌷

خروجی: یه شلوار خودم که چند سال بود برش داشته بودم که در اینده بپوشم. دیروز یه ساعت پوشیدمش دیدم چقدر توش اذیتم انداختم رفت. 

یه جلد فلاسک، که شیشه اش شکسته. 

مقداری پسته ی تر، که انقد موندند تا کپک زدند. 

مقداری رب انار 

بحث هدیه تولده منم بگم. یه بار برای پسرم تولد گرفتیم همسرم گفت برای اینکه کسی تو زحمت نیافته بذار هم ...

وای قلبم یه جوری شد برای پسرتون

اخه ما بزرگترا هم کادو دوس داریم چه برسه به بچه ها

من میگم حتی پولم بدن خوب بچه ها دیگه ۳ ساله اینا پول می شناسن می دونن با هدیه پول می تونن چیزی که دوس دارن بخرن

شادی صدام کنید
راستش برای کادو گرفتن برای خودم ترجیحم اینه پولش رو بهم بدند.‌ همین چند روز پیش هم یه کادوی مناسبتی ...

ولی رهاجان میگم خوب تولد تولده دیگه مثلا ما بعدازظهر یا بعداز شامم تولد دعوت بشیم کادو می بریم

بعد اینکه من برای دخترم مثلا لباس مناسب هدیه بگیرم حتی از گرفتن پولم بیشتر خوشحال میشم یا مثلا یه اسباب بازی خوب ومناسب

گاهی اوقات جسارت به کسی نشه هدیه یه چیز غیر کاربردی

مثلا یکی از اقوام بی تهایت به دخترم لطف دارند از نوزادی تا الان هر چی برای دخترم خریدند کاربردی بوده مگر موردی دو سه مورد کلاه تابستونی که دخترم استفاده نکرد 

شادی صدام کنید
بحث هدیه تولده منم بگم. یه بار برای پسرم تولد گرفتیم همسرم گفت برای اینکه کسی تو زحمت نیافته بذار هم ...

برای بچه کار اشتباهی کردین. چون بچه ذوق کادو داره.....

حالا ما آدم بزرگها گاهی اینکارو میکنیم. ولی باز نقدی ردوبدل میشه 

لطف ومحبت داری عزیزدلم 😍😘اول که خیلی نکات ریز خانه داری و... مدیـــــون اینجا شما عزیزای دلم هستم❤ ...

واقعا احساس قلبیم بود🥰

کاملا مشخصه

عزیزدلم خدا حفظش کنه واقعا اینطور بچه نعمتیه

کاش منم زودتر بااین سبک آشنا میشدم و دخترمم ازم الگوبرداری میکرد،هرچند که الانم شبیه من نیست و افراط‌گونه ماکسیماله دقیقا شبیه مادربزرگش😅

اماااا دارم هرچی اینجا از دوستان خوبم مثل شما الگوبرداری میکنم بهش یاد میدم و باهم پیش میریم،دختر منم ۸سالشه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
خانما در مورد مهمونی که اخر هفته رفتیم ما هدیه وجه نقد دادیمبقیه اسباب بازی این چیزا من دیگه تو تاپی ...

شادی ولذتی که بچه با لباس یا اسباب بازی یا اکسسوری تو مراسم تولدش و اخرشب نگا کردنشون میبره با هیچ پلاک طلا یا اسباب بازی یا وسیله ای که بعدا با وجوه نقد جمع شده میخوان براش بخرن قابل مقایسه نیست. تولد هست و ذوق کادوهای کادوپیچ شده.

2810