2777
2789

خودم تجربه ندارم ولی پول دارم میخوام یه شخص مطمئن برام خرید و فروش خونه و ماشین انجام بده شما بودید چند درصد از سود هر معامله رو به فرد مورد نظر میدادید چون کلی باید بگرده خونه و ماشین پیدا کنه دوندگی خلافی و مالیات و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا کار درستی نیست میشه نزول و بسیار حرام . پول سوخت میشه می‌ره . فک کنم تنها راهش اینه بگی در سود ...

چرا حروم؟؟؟؟

یه خونه میخرم و بعد میفروشم مثلا ۵۰ میلیون سود می‌کنم حالا از اون ۵۰ میلیون چقدر به کسی که زحمت کشیده خونه رو پیدا کرده استعلام گرفته و شهرداری رفته بدم؟ همین

من به پدر و مادرم هم اطمینان ندارم به نظرم کلا این کار رو نکن با پولت مغازه ای چیزی بخر اجاره بده خی ...

عزیزم خونه و ماشین به نام من میشه قیمت رو اعلام می‌کنه دوست داشتم میخرم موقع فروش هم دوست داشتم میفروشم و اعتماد کردن و نکردن در این کار دخیل نیست