2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734629 بازدید | 44643 پست

خوب گزارش امروز :

✅️ورودی:دو دست لباس خونگی برای دخترم که مناسب بیرون پوشیدنم هست 

❌️خروجی:یه بلوز بیرونی یه بلوز خونگی و یه تاپ خونگی اش که کهنه شده بودند

✅️یه جفت جوراب که هدیه گرفت می ذارم برای عیدش

✅️ورودی:یه شلوار خونگی برای خودم که خریدم برای عید

✅️یه تاپ برای خودم

❌️خروجی تاپ فعلی خودم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما در مورد مهمونی که اخر هفته رفتیم ما هدیه وجه نقد دادیم

بقیه اسباب بازی این چیزا من دیگه تو تاپیک چیزی نکفتم گفتم شاید نگاه من دیگه خیلی مینیمالی

بعد امروز که رفته بودیم بازار از همون اسباب بازی ها تو بازار بود بزرگتری که همراه من بود گفت این اسباب بازی ها به دردش نمی خورد برای هر کدوم یه دلیلی اورد که درست بود

ومن متوجه شدم نگاه من وسواس گونه نبود بلکه درستش همون وجه نقد بود

اگه همه یه دست پول می دادن میشد براش یه‌پلاک یا گوشواره ظریف خرید

حالا یکی ممکنه بگه شادی دل بچه چی؟

خوب بچه اتاق اش پر اسباب بازی چه بسا اسباب بازی که هدیه گرفت تکراری هم باشه ولی با وجه نقد می تونن اسباب بازی یا لباسی که نداره براش بخرن براش توضیح بدن این فلانی برات خریده گفت این عزیز کوچلو ببرید با سلیقه خودش از طرف ما براش خرید کنید بچه های الان باهوشن متوجه میشن

یا اصلا شهریه یک ماه کلاس اون بچه میشه

شادی صدام کنید
خانما در مورد مهمونی که اخر هفته رفتیم ما هدیه وجه نقد دادیمبقیه اسباب بازی این چیزا من دیگه تو تاپی ...

منطورم کلاس هایی که بچه ها می رن

نقاشی ،زبان،ورزش 

هرچی یا وسایل مربوط به اون کلاس براش تهیه کرد

شادی صدام کنید

خب الهی شکـــــــــر باوجود کلی کارامـــــروز ❤

همه ی پادری ها وفرش راهروشسته شدن دیروزوپریروز

یخچال وازبرق کشیدم تا تمیزکنم امروز 

پرده اتاقم وبیرون آوردم بندازم ماشین برم ســــراغ تمیزکردن پنجره امروز 

من باید تاچهارشنبه ها کارهام وسروسامون بدم چون چهارشنبه عصر یاپنج شنبه معمولا این فصل مهمان دارم کسیم نیادخیالم راحته فشارروم نیستش 

کارهام میشه حالادرکنارروتین خونه 

داشتن خروجی 

اعلاشویی جایی یاچیزی 

خریدی برای خونه 

یارسیدگی به هرچیزی که نیازه 

ونوشتن برنامه هام و.... 

دلم میخـــــوادی سوپ جوحسابی بزارم بار برای شام وبرم سراغ کارهام 

خانما در مورد مهمونی که اخر هفته رفتیم ما هدیه وجه نقد دادیمبقیه اسباب بازی این چیزا من دیگه تو تاپی ...

بله بشدت موافقم 

من که مدام برای بچه های خانواده هدیه میبرم تحقیق میکنم دقیق همون که نداره ونیازشه میگیرم براش 

مثلا برای دختربرادرم یکبار 

دوچرخه 

بطری آب خوشگل 

کلاه 

لباس برامجلس میخواستن برن 

صندل 

وــــــ

چیزای دیگه وقتی ببینم بدردش نمیخوره یا چیزی نیازش نیس وجه نقدمیدم 

بعد همیشه مادرشون میگه ازکجا میدونی انقددقبق هدیه میدی

درهمه موارداینم 

برادخترمم هرچی بدن براش طلا یاوسیله ای نیازه میگیرم میگم فلانی برات گرفته 

یاخواهرم چن روزپیش نقددادن 

کلاس نقاشی نوشتمش گفتم هدیه خاله است

خبرمنم امروز 7/20صبح بیدارشدم جاروبرقی حسابی فرشاومبلا وراهرو روکشیدم. مبلاوفرشا یکی دوتیکه لکه گرفته بودن پاک شدن، ظرفاشسته شدن وناهارم گذاشتم. چون پسرکوچیکمم زودبیدارشد هی گریه وبهانه میگرفت نتونستم بیشترازاین کارکنم. انشالله بعدازظهرم میرم سراغ اشپزخونه

لطفالایک نکنین. 

به نظرم مهمونا اگه بدونن خود بچه چی میخواسته و براش اونو بخرن بیشتر ذوق میکنه

ما یه تولدی رفتیم که کل مهمونا هدیه نقدی دادن فقط ما براش کیف عروسکی و یه سری چیزای ریزه میزه گرفتیم چون میدونستم خیلی دوست داره وقتی بهش دادیم انگار دنیا رو بهش دادن هیچ موقع یادم نمیره چه ذوقی کرد و بهم گفت من آرزو داشتم که از این کیف ها داشته باشم 😂😁حالا پدر و مادرشم براش میخرنا ولی ذوق کردنش جالب بود 

بعدشم کلا تولد و ول کرده بود رفته بود یه گوشه وسایلای داخل کیف و نگاه میکرد کیف میکرد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
به نظرم مهمونا اگه بدونن خود بچه چی میخواسته و براش اونو بخرن بیشتر ذوق میکنهما یه تولدی رفتیم که کل ...

منم تولد دخترم ی ماه قبل شروع مدارس بود خاهرشوعرمو خاهرم اینا پرسیدن چی نیاز داره منم نیاز مدرسه رو گفتمو اونام کادو خریدن خودمم کادو لوازم مدرسه خریدم.با پولی هم ک پدربزرگش داد کیف مدرسع خریدم..

منم تولد دخترم ی ماه قبل شروع مدارس بود خاهرشوعرمو خاهرم اینا پرسیدن چی نیاز داره منم نیاز مدرسه رو ...

خیلی ایده خوبی بود به نظرم این جوری بهتره هم کمک به پدر و مادره هم خود بچه خوشحال میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810