2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739627 بازدید | 44717 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. یه سوال در خصوص فنگ شویی داشتم.یه چند تا مقاله و تاپیک فنگ شویی رو تو این مدت مطالعه کرد ...

آره عزیزم اگر بخای واو به واوشو اجرا کنی که خیلی سخته من فقط خوندم و مثلن مجسمه ی زن تنها و گل خشک و مصنوعی و اینا رو جمع کردم منم در حد پاکسازی بهش عمل میکنم مثلن فلان وسیله باید جنوب شرقی باشه و اینا اونا رو اصلن توجه نمیکنم چون آدمو دیوونه میکنه 

به نظر منم کسی که زیاد بها میده سرش میاد اما اگه فقط اراده خدارو در نظر بگیریم هیچی نمیشهمثلا تو اون ...

بله دیگه اراده خیلی مهمه.

نه اینکه ادم سر هر موضوعی از اینور بوم بیوفته یا از اونور بوم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام خانوما در مورد فنگشویی منم با شادی جان موافقم همه چیز در حد وسط خوبه 

پارسال تو فنگشویی میخوندم که ظروف بی استفاده تو خونه نگه ندارین ،یا مجسمه های خشک شده حیوانات،گل خشک و... تا حد زیادی که تونستم بهش عمل کردم ولی در مورد چیدمان خونه سخته و یجورایی آدم وسواسی میشه همچنین شرایط و معماری خونه هامون هم فرق میکنه

بنظرم این خود ماییم که به وسیله هامون انرژی مثبت یا منفی میدیم 

انشالله که تو همه خونه هاتون انرژی مثبت جریان داشته باشه🌹🌹🌹

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی امروز یه جفت کفش تابستونی که جنسش و مدلش خوب بود ولی پاشنه بلند و یکم زیرش سفت بود

متأسفانه الان یه ماهه به خاطر پیاده روی زیاد با اون کفش نامناسب شدیدا دچار کمردرد شدم☹️

یه شونه که خراب شده 

ورودی یه مقدار قرص 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

در ادامه پاکسازی های دیشبم،امروز حدود ۲۰ تکه لباس رو اول شستم و بعد گذاشتم داخل کیسه خروجیا

یه جزوه طب سنتی داشتم از چند سال قبل،خیلی جزوه کاملیه حیفم میومد بزارمش خروجی از یه طرفم استفاده نمیکردم

دیگه دلو زدم به دریا به دختر خواهرشوهرم پیام دادم که میخوایش؟ چون میدونم علاقه داره به این مباحث خیلی استقبال کرد

بعد گفت کتاب بهم معرفی کن، منم پک کامل ۶جلدی کتاب« من دیگر ما» رو معرفی کردم و اینو امانت بهش میدم بعد خوندن برگردونه

اسمشاز فنگ شویی چی میدونید؟ کاربرش اورانوس هست.منم هنوز صفحه های اولم

این تاپیک عالیه

همونه که من گفتم اولین اطلاعات جامعی که از فنگ شویی گرفتم و رفع انباشتگی رو شروع کردم ازش و نتیجه هم دیدم👌👌👌

جو اینستاگرام فارسی حس ناکافی بودن رو به مردم القا میکنه، همه شیک و اتو کشیده و خونه ها لاکچری.... م ...

خانم معلم عزیز

خیلی از حرفاتون حرفای منم هست

و چند تا وجه اشتراک هم داریم:

شکرگزاری

کمالگرایی

و آرامش با این تاپیک...

البته که من فکر می کنم این تاپیک رو هم به برکت شکرگزاری پیدا کردم

این پیام انگار من نوشتم.دو هفته پیش مادرم رفته بود خونه دوستش انقدر از خونه دوستش تعریف می کرد که نگ ...

و دقیقا انگار من نوشتم🤦🏻‍♀️

اطرافیان من طوری هستند که دیگه من فقط شاید درباره آب و هوا.و ترافیک باهاشون حرف بزنم

در واقع انرژی برای این کار نمی‌ذارم که تازه بهشون هم بربخوره

تو کتاب زیبای "آخرین راز شاد زیستن" از اندرو متیوس، گفته: اکثر آدم ها ترجیح می‌دهند محق باشند تا خوشبخت!

یعنی حاضر نیستن بپذیرند که تغییر روش و عقاید شون می تونه شرایطشون رو تغییر بده

و در جای دیگه گفته:

و آن وقت می نشینند و خدا را سرزنش می کنند!😐🤦🏻‍♀️

مامان منم از یه افرادی توی فامیلمون تعریف و تمجید میکنه و مثال برای من میزنه که بیا و ببین🤫🤣خونه ه ...

چه جالب گفتید

دقیقا فکر کنم مردم به این قضیه برسن

البته امیدوارم دیر نشده باشه

سلام عزیزم. یه سوال در خصوص فنگ شویی داشتم.یه چند تا مقاله و تاپیک فنگ شویی رو تو این مدت مطالعه کرد ...

عزیزم اگه اشکالی نداره منم جواب بدم سوال اون رو

اول این که یه تاپیک هست به اسم "از فنگ شویی چه می دانید" برای کاربر اورانوس، اولین مطالعه جدی و مفید من درباره فنگ شویی بود و خیلی مطالب درست و کاربردی

خلاصه اون تاپیک و کتابی که من خوندم و تجربه ای که به دست آوردم ایناست:

۱.اصل فنگ شویی رفع انباشتگی هست

۲.مجسمه ها و آینه و زوایدی از این دست، نه تنها مفید نیستن، بلکه خودشون ایجاد انباشتگی و انرژی های منفی می کنن و بیشتر جنبه سودجویانه و تبلیغ دارن

۳.جهات و رنگ ها هم به نظر من اهمیت چندانی ندارن و فقط ذهن آدم رو درگیر می کنن اما یه چیزایی در این خصوص خوبه، مثلا این که تاج تختخواب رو زیر پنجره و به سمت در نذارید، ورودی خونه شلوغ نباشه و ...

۴.فنگ شویی میگه همون طور که ما روی محیط اطرافمون و اشیا تاثیر میذاریم اونا هم روی ما تاثیر میذارن