2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
سلام خانوما همگی خسته نباشید خروجی هاتون عالی من یه کم مطلب فنگ شویی خوندم و دوباره جوگیر شدم هر سری ...

سلام منم دقیقا فکر میکردم دیگه خروجی پیدا نمیکنم تا اینکه تاپیک فنگ شویی رو خوندم😁

نهال🌱

سلام عزیزم. یه سوال در خصوص فنگ شویی داشتم.یه چند تا مقاله و تاپیک فنگ شویی رو تو این مدت مطالعه کرد ...

منم تاپیک فنگ شویی رو خوندم استرس گرفتم انگار بیشتر انرژی منفی میده😂خونمون پر از گل مصنوعیه و سه تا مجسمه زن تنها داریم 

به نظرم با اعتقادات ما جور در نمیاد.... شرک و بت پرستی نمیشه؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من با اجازه تون نظرم بگم

فنگ شویی،مینیمال بودن،قانون جذب ،نوشتن شکر گذاری از هر کدوم یه ذره ذره انجام بدین تا ته چیزی نرید.زندگی بعدهای مختلفی داره که‌ما هر کدوم در حد توان وهمسو با هم‌پیش می بریم.

مثلا همین مینیمال بودن هر کدوم با توجه به سبک زندگی مون‌پیش می بریم و در حد متعارف اش دیگه قرار نبست چون مینیمال هستیم تمام وسایل مون بذاریم بیرون 

یا فنگ شویی یه چیزایی اش عرف مثلا گذاشتن گندم تو خونه خوبه تابلوهای غمگین نذارید تو خونه دیگه تخت خواب رو به جنوب باشه فلان مجسمه باید جفت باشه میشه حستسیت زباد که ازار دهندهمیشه

منم شکر گذاری مینویسم ولی نه روزانه ماهی یکی دوبار.

شادی صدام کنید

ادامه خروجی های امروز:ی لیوان.ی ماگ.کش مو.گیره مو.یدونه دکمه.کیف هندزفری.گیره روسری.ی جفت گوشواره بدل.

یکم نشاسته ذرت داشتم شیشه اش بزرگ بود.ریختم تو شیشه کوچکتر.یکمم چای عراقی داشتیم اصلا استفادش نکردم ریختم تو شیشه که دسترسیش راحت ترباشه استفاده کنیم🌿

ی شیشه هم خالی بود تو گاز،توش تخمه ریختم🌿

من پیجهای فنگشویی زیادی فالو داشتم و حتی دوره هم خریدم و خیلی کمکم کرد ولی اکثر مطالب فنگشویی مربوط به فنگشویی چینی هست که خرافات زیاد قاطیش شده ،مثلا میگه مجسمه قورباغه یا بودا بزار جنوب یا فلان حهت پولدار میشی ، یا پر طاووس بخر تا روابط زناشویی ت عالی بشه ،اینا خرافاته 

ولی یه پیج هست بنام raei_fdngshui و یک نفر دیگه هم که رفیق این خانم هست بنام گلبهارشریفی یعنی واقعا کیف میکنم از اطلاعات و مطالب علمی که با سندو ندرک اموزش میده،اکثرا هم نمادشناسی اموزش میده 

منکه نتیجه گرفتم و همیشه دعاش میکنم 

❌لایک❌

کل جهان ما و حتی خود ما از انرژی هستیم و اطرافمونم انرژی احاطه کرده ، انرژی هوشیاره و میفهمه ،مثلا وقتی ما تابلو زن تنها یا غم میزنیم دیوارخونمون ،داریم پیام غم و تنهایی به کائنات میدیم ،درنتیجه یهو میبینی تنهاشدی ، خیانت دیدی و ....

❌لایک❌
خانما من با اجازه تون نظرم بگمفنگ شویی،مینیمال بودن،قانون جذب ،نوشتن شکر گذاری از هر کدوم یه ذره ذره ...

سلام 

منم با نظر شادی جان موافقم.

یک دوستی رو میشناسم خیلی خیلی به مبحث انرژی بها میده.

کل زندگیش حول محور انرژی کائنات کارما و بازتاب انرژی و فلان میچرخه.

کلی جمله های شکر گزاری و جنلات انگیزشی ب در و دیوار چسبونده.

من تا این حد اصلا قبول ندارم.

هرچیزی رو زیاد بهش بپردازیم دیگه شورش درمیاد.

مثالی ک به ذهنم میرسه،کسایی ک زیااااد ب زیبایی صورت بها میدن.

دائم فکرشون مشغوله خودشون رو زیباتر و زیباتر کنن.هی با اعضای صورت درگیرن.

این نظر منه البته.بقیه هم نظرشونو بگن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز؛

یه ظرف دربدار شکست.این یکی خیلی حیف بود جنس خوبی داشت.

ورودی هم یه صندلی پلاستیکی برای پسرم.

صندلی قبلی شکسته بود اصلنم استفاده نمیشد با هر سختی بود انداخوم بیرون،باز شوهرم زحمت کشیده یکی دیگه خریده😵‍💫😵‍💫😵‍💫

دو دست تیشرت و شلوارک  به همراه ی بلوز و شلوار و یه زیر دکمه دادم ب عزیزی.

در عوض چند تا لباس بهم داد برای پسر کوچیکم.

اینجوری هم لباسها تو گردشن و استفاده میشن هم از هزینه اضافی جلوگیری میشه

منم تاپیک فنگ شویی رو خوندم استرس گرفتم انگار بیشتر انرژی منفی میده😂خونمون پر از گل مصنوعیه و سه تا ...

منم همینطور واقعا از موقعی اون تاپیک رو خوندم استرس گرفتم حالا در مورد تابلو و مجسمه و اینا که چیز خاصی تو خونه نداریم ولی خب یه متنی راجع به آینه خوندم تو اون تاپیک که واقعا چند روزه بهمم ریخته چون تو خونه ما کلا پر آینه س کاری هم نمیتونم بکنمشون چون کلا طرح سرویس چوبم مدل آینه داره😕

خلاصه که منم تصمیم گرفتم دیگه دنبال نکنم تاپیکه رو چون انرژی منفی میده بهم یه مقدار

نهال🌱

سلام دوستان در مورد فنگ شویی منم با شادی جون موافقم، هرچیزی که از اعتدال خارج بشه جالب نیست، 

خروجی :

یک جفت کفش چرم طبی که توی محیط کار میپوشم، یک نو برا اول مهر جایگزین شد (از سبک مینیمال ممنونم که بهم یاد داد کم بخرم ولی چیز خوب با کیفیت بخرم) من قبلا عاشششششق کیف و کفش بودم انقد میخریدم که گاهی وقتا نمیدونستم کدوم و استفاده کنم ولی الان انقد تعدادشون کمه با آرامش انتخاب میشن و استفاده....

یک جفت صندل چرم طبی اینو بعنوان روفرشی استفاده دارم اینم یک جدید جایگزین شد 

منم همینطور واقعا از موقعی اون تاپیک رو خوندم استرس گرفتم حالا در مورد تابلو و مجسمه و اینا که چیز خ ...

ماهم رو کمد دیواریمون اینه قدی داریم منم بغل اون میخوابم😂دیگه جرات نمیکنم شب از جلوش رد شم

امروز ورودی داشتیم 

یه حوله و یه جانماز ترمه و مهر تسبیح و یه کیف کوچولو ساده بدون دسته و بند و هیچی 

از هرسه تاش خوشم اومد 

حوله رو گذاشتم تو آشپزخونه استفاده بشه 

و جانمازم گذاشتم تو کیف کوچیکه هروقت میرم مسجد همونو با خودم ببرم انقدر جانماز خونه رو تو کیف بزرگم نذارمو دربیارم 

اندازه کیف شبیه این عکس ولی مشکی ساده 

❌لایک❌
سلام منم با نظر شادی جان موافقم.یک دوستی رو میشناسم خیلی خیلی به مبحث انرژی بها میده.کل زندگیش حول م ...

به نظر منم کسی که زیاد بها میده سرش میاد اما اگه فقط اراده خدارو در نظر بگیریم هیچی نمیشه

مثلا تو اون تاپیک یکی میگفت تو خونمون یک تابلو نصب کردیم و بعدش دعوا شده تا بر داشتمش دعوامون تموم شد!  به نظر من این بخاطر اعتقاد شدید به این مباحثه