2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738341 بازدید | 44695 پست

ميگم بچه ها اين چيزهايى كه تموم ميشه و دوباره بايد جايگزين شه و مصرف ميكنيم خروجى حساب نميشه به نظرم 

مگه اينكه ديگه تكرارش نكنيم 

مثلا اگه ماكارونى هامون رو تموم ميكنيم و دفه ى ديگه بريم سوپرى ماكارونى بخريم

پدرم که مرد مادرم روز چهلم صفر تا صد وسایلش رو خیلی هم کم بودن داد به نیازمندان ( بارها گفتم که خانو ...

اشک اومد تو چشمام🥺🥹

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو...

واقعا چشم ها را باید شست... جور دیگر باید دید

من از پدر خدابیامرزم یک عالمه فضیلت و خاطره قشنگ و حکمت به یاد دارم ... فقط خنده هاش... کی می تونه اینا رو از من بگیره؟🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کابینت لوازم برقی آشپزخونه رو مرتب کردم به ترتیب استفاده از وسایل چیدم🌸

کابینت ادویه هارو مرتب کردم و دیدم که چقدر عطاریجات دارم و تا مدت ها از جلو عطاری هم رد نمیشم تا اینا رو کامل استفاده کنم

خروجی: خرده برنج که دو تا بطری داشتم یکیشو برای عزیزی بردم برای پختن شیر برنج🌸

یک ساعت وقت گذاشتم ۱۱۰۰ تا فیلم و عکس از گوشیم پاک کردم و تصمیم گرفتم جز موارد ضروری اسکرین شات نگیرم🌸

با مادرم صحبت میکردیم؛ بحث دکور خونه و نظم خونه یکی از آشناها شد که مورد پسند مادرم شده بود و می‌گفت فلانی خیلی خونش مرتبه و دلبازه دیروز رفتم خونشون لذت بردم.منم گفتم دلیلش اینه که لوازم منزل کم دارن و خونشون خلوته اما شما از هر چیزی چندتا دارین و همین باعث شده همه جا شلوغ باشه..(من هروقت میرم منزل مادرم توی ذهنم پاکسازی میکنم)ایشون بد برداشت کردن و ناراحت شدن فکر کردن منظور حرف من اینه که مثلا شما بی نظم هستید ..من فقط خواستم بگم خود کم شدن وسایل برای تمیز کردن منزل باری از دوشتون برمی‌داره و آرامش فکری و بصری هم دارین ...اما خب چه میشه کرد حساس هستن و انتقادناپذیر...

برام تجربه ای شد که در رابطه با خانه و لوازم خانه هیچکس حتی خانواده خودم نظر ندم...و اجازه بدم هرجور که مورد پسند خودشون هست زندگی کنن...🌸🌸

با مادرم صحبت میکردیم؛ بحث دکور خونه و نظم خونه یکی از آشناها شد که مورد پسند مادرم شده بود و می‌گفت ...

منم همین تجربه رو داشتم چند روز پیش به یکی از آشناها گفتم خب یه سری از وسیله هاتونو از زیر گاز بردارید که خلوت تر بشه و راحت بشه ازش چیز برداشت (زیر گازشون انقدر بهم ریخته س به سختی میشه چیزی از توش برداشت چند مدل آبکش و لگن و قابلمه های مختلف دارن و به خاطر کمبود جا چند تا از قابلمه ها رو هم روی کابینت میذارن) بعد اون بنده خدا برگشت گفت آخه ما از همه اینا استفاده میکنیم در صورتیکه میدونم چند تا از آیتماش رو حتی چند ساله که استفاده نکردن😕

نهال🌱

با مادرم صحبت میکردیم؛ بحث دکور خونه و نظم خونه یکی از آشناها شد که مورد پسند مادرم شده بود و می‌گفت ...

این پیام انگار من نوشتم.دو هفته پیش مادرم رفته بود خونه دوستش انقدر از خونه دوستش تعریف می کرد که نگو برداشت مادرم این بود که چون خونه بازسازی کردن خونه قشنگ بوده ولی با توصیف هایی که کردند من متوجه شدم خونه خلوت بوده چون ما هم خونه مادرم بازسازی کردیم ولی خود خونه حس خوبی نداره حس ما از جهت خونه پدری وخاطرات ودست پخت مادرم ودلسوزی هاشون.خلاصه سرتون در نیارم منم باهاشون صحبت کردم ولی بی فایده بود و تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم.

دیشبم همسرم به پدرشون گفتن دو نفر ادم سه تا یخچال می خواهین چیکار پدرشوهرم یه جوری جواب داد که همسرم فقط سرش به نشانه تاسف تکون داد خلاصه اینکه حرف زدن در بعضی موارد با بعضی افراد نتیجه بخش نیست.

شادی صدام کنید
بحث اینستاگرام شد و وقتی که تلف میشه ازمون..منم چندروزه فکرم مشغوله که پاککنم یا نه...اخه رفتم قسمتt ...

من اوقات فراغت ام می رفتم توش.

ولی الان برنامه ریزی کردم اگه خرید داشتم[چون گاهی خرید می کنم]برم سر بزنم اگه خرید نداشتم هفته ای یکبار در حد سر زدن

برم بچرخم.[پیج اموزشی ام فقط یه دونه دارم که همون هفته ای یکبار کافیه]

شادی صدام کنید
سلام عزیزم من از نعلبکی ها برا زیتون ترشی اینجور چیزایی زیاد استفاده میکنم حتی برا آجیل و تخمه، کلا ...

ایده خوبی بود ممنون  

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
سلام دوست عزیز، ما پارسال رفته بودیم شمال تو اقامتگاه بومگردی برای سرو مربا و عسل و پنیر و کره و ترش ...

ممنون عزیزم ایده خوبیه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

هفته نهم نهم چالش ۳۰ هفته ای

۲۲ تا خروجی

۱-قوطی اسپری

۲- سرویس آرکوپال ۶ نفره که هدیه بود بالاخره رفت خروجی😍

۳و۴- دو شلوار 

۵- یه مقدار کلپوره و شاهتره

۶تا۱۵- یه تعداد زیادی شاخه گل مصنوعی که فقط ده تا حساب کردم

۱۶- دسته گل خاستگاریمون که هیچ ایده ای ندارم چجوری خروج بذارمش ولی قطعا میره خروجی

۱۷و۱۸- دوتا دستبند

۱۹- قلک

۲۰و۲۱- دوتا دستمال آشپزخونه

۲۲-  پماد

نهال🌱