2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
لطفاازتعداد لباس هات هم بگو ، ماتومرحله پاکسازی لباسها هستیم ...😑

کفشامم همینطوره  دوتامجلسی کفش دوتاصندل یکی سفید یکی مشکی ک باهمه چی بیاد. کتونی وصندل بیرونی هم سفیدوشکی . کیفم دوسه تامجلسی دوسه تاهم بیرونی با یه کوله و ساک. واست تور اتاق گذاشتم😂

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
لطفاازتعداد لباس هات هم بگو ، ماتومرحله پاکسازی لباسها هستیم ...😑

شال هامم بیرونی ومجلسی جداکردم با رنگ لباسام هماهنگن

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه راهنمایی 

من یه ساعت اسمارت دارم که حدود یکسالی میشه که خودبخود خاموش شد و دیگه کار نکرد. نمیدونم اصلا قابل تعمیر هست یا نه؟ و اگه هست کجا باید ببرم؟ ساعت فروشی ها اینجور ساعتا رو تعمیر نمیکنن

دوستان یه راهنمایی من یه ساعت اسمارت دارم که حدود یکسالی میشه که خودبخود خاموش شد و دیگه کار نکرد. ن ...

سلام عزیزم باید ببرید جاهایی که موبایل و اینجور چیزای اسمارت رو تعمیر میکنن نازنینم 🌷

خروجی 

ظرف های پلاستیکی آبغوره سال قبل، دو ظرف شیشه ای خوشگل و بادوام جایگزین شدن با آبغوره

خداروشکر که با این تاپیک آشنا شدم و پولم و بابت جنس آشغال هزینه نمی‌کنم

ی مقدار لیمو توی یخچال داشتم، دیدم دارن خراب میشن دیروز گذاشتم بیرون آب ریختم روشون امروز آبگیری شدن و یخچال تمیز شد 

سلام عزیزان. دوتا تفنگ پسرم قبلا هدیه گرفته . این دو قلم که بسته بندی خیلی بزرگی هم داشتن با کلی متع ...

چقدر موافقم با این کامنت

افتخار می کنم که تا الان برای پسرم تفنگ بجز آب‌پاشی نخریدم و نخواهم خرید مگر این که خودش بگه که اونم نگفته تا الان خدا رو شکر 

و اجازه هم نمیدم کسی کادو بده بهش

"اسلحه اسباب بازی نیست"