2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737305 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمپایی حموم یه کم پاره شده باید یکی بخرم بعد این بره خروجی

من مدتیه که پارگی رو میدوزم. برای اولین بار شخصی که دید به تمسخر گرفت . ولی چندساله که میبینم همه اینکارو میکنن حتی شخصی که به سخره گرفته بود ... 

یا خیلی حرفه ای یه تکه شو ذوب میکنم و دوباره بهم وصل میکنیم . 

آسیبی که پلاستیک به طبیعت میزنه جبران ناپذیر هست ... 

با نخ و سوزن معمولی؟

من نخ چرم دوزی دارم. سوزن هم ضخیم استفاده میکنم . نخ گونی برنج که بتونی پارافین بزنی بهش هم عالی میشه ... نخ رو از روی پارافین شمع رد کن . توی نت بگردی حتی میتونی دوختهای بامزه بزنی بهش . من دمپایی روفرشیم هم دوختم و کمی تور و روبان قاطیش کردم و خیلی خوشگلتر شد . در عوضش پولش ذخیره شد . 

من نخ چرم دوزی دارم. سوزن هم ضخیم استفاده میکنم . نخ گونی برنج که بتونی پارافین بزنی بهش هم عالی میش ...

جدای این تاپیک،ادمادیگه راحت طلب شدن.لباسی ک با ی کوک دوخته میشه رو میندازیم دور.مثال زیاده البته. بهتره اگر وسیله یا لباسی قابل تعمیره و قصد جایگزین کردنش رو داریم اول تعمیرش کنیم تا دوباره ب چرخه مصرف بیاد.بعدها اگر خراب شد و دیگه چاره ای نبود بندازیم دور.

لباسها اصلا بازیافت نمیشن.کفش غیرقابل بازیافت

پلاستیک هم انواع مختلفی داره همش قابل بازیافت نیست.

کلا بازیافت صنعت کثیفیه الودگیش خیلی زیاده.

اگر وسیله یا لباسی دارین که نمیدونین چکارش کنین تو اینستا صفحه ی ضایعاتچی رو دنبال کنین.وسیله تون رو اونجا بذارین برای فروش.

من خودم پارچه گذاشتم فروخته شد.البته با مبلغ خیلی کم

اگر مبلغش نیازتون نباشه میتونین اهدا کنین به صندوق صفحه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ماشالله چه با سلیقه    

چون خیلی عشق مسافرت هستم . باید از یه سری چیزها بگذریم . شهر خودمون حتی قرقره نخ رو هم نمینداختم زباله و کنار میگذاشتیم برای بازیافت ... گلدونهای خوشگلی به جاشون بهمون میدادن.

دوسال همسرم سرکار نبود ولی خداروشکر هیچ مشکلی برای زندگیمون نداشتیم . این دو سال تمرین خیلی خوبی بود برای زندگی پایدار و موندگار . جالبه که سفر هم میرفتیم تو این دوسال ... الان حقوق ماهانه رو کامل پس انداز میکنیم . و برنامه پنج سال آینده رو هم چیدیم . ناگفته نماند هیچ قسطی هم نداریم . زندگیمون کاملا برای خودمون هست ... 

همسرم کاملا ولخرج و بی رویه بود و به شوخی گاهی میگفت تو خسیسی ... ولی الان نظرش عوض شده و میگه تو واقعا کار درست رو انجام میدادی ... کاش سالها پیش به حرفهات بیشتر بها میدادم ... و همین برام یه دنیا ارزش داره . 

چون خیلی عشق مسافرت هستم . باید از یه سری چیزها بگذریم . شهر خودمون حتی قرقره نخ رو هم نمینداختم زبا ...

گلدونها رو هم وقتی میرفتیم مهمانی به عنوان کادو میبردیم ... چون خودمون زیاد خونه نمی موندیم و گلها خراب میشدن ... اگر بگم چه کارهایی این مدت کردیم شوکه میشین 😂... 

الانم این حس رو داریم که خیلی از وسایل زندگیمون اضافه هست . اولین فرصت بشینم فکر کنم براشون . 

گلدونها رو هم وقتی میرفتیم مهمانی به عنوان کادو میبردیم ... چون خودمون زیاد خونه نمی موندیم و گلها خ ...

به قول دوستم اگر پیج بزنم به عنوان بانویی که همسرش دوسال خونه بود ولی هیچ کمبود مالی نداشتیم سریع فالور جمع میشه 😂.

ورودی شش تا بالشت زیر سری که پست های بالاتر گفتم بالشتهام به چه دلیل خروجی دادم اینا جایگزین شدن دوتاش واسه استفاده خودمون چهارتا واسه مهمون من مهمون شب خواب ندارم ولی خیلی پیش میاد ناهار مهمون داشتم و برای. چرت زدن بعد ازظهری بالشت براشون آوردم بخوابن

اینا رویه دوم دارن که هنوز نکشیدم روشون

خروجی هام

🖍دوتا راف 

🖍فرنچ پرس خراب میره بازیافتی

🖍سینی رنگ رو رفته میره بازیافتی

🖍پودر سوخاری که میره خونه مامانم امشب سوخاری درست کنیم برای دورهمی 

برام جالبه اگه حوصله دارین یه کم برامون تعریف کنین

کم کم تعریف میکنم . 

تبدیل بازیافت به گلدون که به عنوان هدیه میبردیم . کسانی که میومدن هم هدیه میوردن چون میدونن ما خانوادگی از شیرینی و شکلات فراری هستیم . چیزهای به درد بخورتری میوردن . مثلا خواهرم همیشه لباس میورد برای پسرم. یا مادرشوهرم پارچه و جوراب ومواد خوراکی اصلی مثلا روغن ... باور میکنید که دیگه برای ملاقات بیمار کمپوت و ابمیوه نمیبریم ... اخرین بار ابلیمو تازه بردیم . گاهی هم روغن و چای ومویز و کشمش و...  این چیزها میبریم که ارزش دارند و میگیم بهتر از ابمیوه و کمپوت به دردنخور با مواد افزودنی... هست . 

کلا قند و شیرینی مضر رو حذف کردیم . هم از زندگی خودمون و هم از زندگی افرادی که دوست داشتند درکنار ما سالم زندگی کنند . 

دور ریز مواد خوراکی ما تقریبا صفر هست . به اندازه میخریم و گاهی هم روزانه خرید میکنیم . مخصوصا فصل مدارس که خودمون بچه مون رو میبریم مدرسه . 

برای مدرسه بچه حتما میوه و تنقلات به صرفه و ارزشدار میدیم . البته هفته ای یکبار پفک یا چیپس میخریم .اونم برای آخرهفته . یا گاهی پفیلا درست میکنیم .