2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داغون ترازتو😂😂مثلا در حال حاضر توی حال ی نقطه تمیز و مرتب پیدا نمیکنی...رو اپن پر از خرتو پرت

بنظرم شما اولش با تکنیک های فلای لیدی شروع کنید، نقاط خطر خونه رو مشخص کنید

و زمان بندی ۱۵ دقیقه ای برا تمیزکاری بزارید برا خودتون

در کنارش به مرور خروجی وسایل غیرضروری هم داشته باشید تا سبک بشید

پیشنهاد نداری؟ از آشپزخونه شرو کنیم؟  درستش اینه که عادت جدید رو به یه کاری که عادت کردیم و ه ...

میشه منم بگم؟! ☝️😄

این روشیه که خودم چند ساله اجرا میکنم، خودم رو موظف میکنم شب قبل خواب تمام ظرف هارو بشورم، یعنی تو سینک و رو میز و اپن و... هیچ ظرف و استکان کثیفی نباید بمونه، و بعدش برا خودم قانون کردم قبل خواب باید رو کانتر و تخت اشپزخونه هیچی نباشه

بعد شستن ظرفا، هر وسیله ای رو میزارم سر جاش

کلا کمتر از یه ربع وقت میگیره

صبحا که بیدار میشم و اون مرتبی رو میبینم خودم ذوق میکنم😂

آشپزخونه کلا یکی از اون نقاط خطری هست که همیشه شلوغ و پر از وسیله اس و هی باید جمع و جور کنی

لباسامو همه رو میپوشم اضافه خرید ندارم و هیچ وقت دغدغه چی بپوشم ندارم 

در مورد کاغذها و قبض متاسفانه باید همه رو نگه داریم چون ممکنه یه روزی یه جایی فلان قبض نیاز بشه که البته موارد مهمش بایگانی میشه 

انباری هم که تمامش وسایلی که نیازمونه هر چی نخوامو میبریم میریزیم دور 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دوستان اگه اینجا مزاحمیم بگین بریم یه تاپیک دیگه بزنیم

من برای شروع تمیز کردن خونه اول تمام ظرفهرو میریزم توی سینک اینجوری کلی لیوان و ظرف که تو خونه پخش شدن میرن تو سینک.

بعد وسایل یخچالی مثلا میوه بطری اب و ...همرو میذارم تو یخچال

دیگه تو خونه میمونه اسباب بازی و لباس و بالش

اینام هرکدوم میرن سرجاشون.

همه اینکارا فقط ی ربع وقتمو میگیره

بعد ظرف میشورم و بعدشم گردگیری

ما چون خونمون خیلی گردو خاک میگیره هرروز گردگیری میکنم وگرنه به جز روی کانتر اصلا لازم نیست هرروز گردگیری انجام بشه.

گازم بعد از هر استفاده فوری دستمال نمدار میکشم.

حتی اگر وقت نکنم انجام بدم یا نخوام خودمو سرزنش نمیکنم نهایتا فردا صبح انجام میدم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم اسم مدل این موکت رو میگین ؟ که آشغالا دیده نمیشه

عزیزم فک میکنم پامچال باشه البته جدیدترشم هست که ریزتره اسمشو نمیدونم ولی یکمی سفت تره در عوض مقاومتش بیشتره فک میکنم

کل خونه موکت شده؟ یعنی روش فرش هم انداختین ؟ 

اره عزیزم بجز پذیرایی همه جا موکت شده

مثلا نشیمن ۲۴ متره یه فرش ۱۲ متری انداختم

یا اتاقام مثلا ۱۲ متره کلش موکته یه قالیچه وسطش انداختم

قطعا زیبایی سنگ و پارکت رو نداره اما راحتیش بهش میارزه من که خیلی راضی ام آرامش گرفتم از وقتی موکت کردم مخصوصا با بچه ای که داشت راه میوفتاد اون زمان 

پیشنهاد نداری؟ از آشپزخونه شرو کنیم؟  درستش اینه که عادت جدید رو به یه کاری که عادت کردیم و ه ...

من بدبختی اینه تازه اثاث کشی کردیم باید کل یخچالو تمیز کنم گند میکنه لامسب حسم نمیاد تمیز کنم یک باره

بنظرم شما اولش با تکنیک های فلای لیدی شروع کنید، نقاط خطر خونه رو مشخص کنید و زمان بندی ۱۵ دقیقه ای ...

نه من همه تکنیک ها رو امتحان کردم. هیچی بهتر از ایجاد عادت نیست.‌

منم همه ابنا رو میدونم ولی حسم نمیاد تنبلی میکنم برام سخته و...

اما تکنیک عادت اینه که اجازه نمیدی به مغز که فکر کنه الان باید چیکار کنم؟ آبا حسم میاد نمیاد؟؟؟

خودکار خودت انحام میدی. 

واین انرژی ای ازت نمیگیره.