2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737643 بازدید | 44694 پست
من هرروز یه کابینتو تمییز می کنم و کم کم برای اومدن کوچولو آماده میشم،میشه لطفا دعا کنید دخترم سالم ...

عزیزم انشاا...به سلامت به دنیا بیاد وقدمش مبارک وپر برکت باشه.

امروز نوبت گاز وسینک ویخچال بود.

یخچال تمیز بود فقط وسایل سه تا قفسه در آوردم دستمال کشیدم چیدم.

گاز تمیز کردم چدن هاش شستم.

سینک وقت نکردم ولی بعد از هر بار شستشو خشک می کنم خیلی خوبه

یه سری اسکرین شات پاک کردم.

ورودی/خروجی نداشتم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاا...به سلامت به دنیا بیاد وقدمش مبارک وپر برکت باشه. امروز نوبت گاز وسینک ویخچال بود. یخ ...

مرسی عزیزم❤️❤️شمام خسته نباشی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
بله باکمال میل

میشه بگی در چه حدی؟ من خیلی داغونم. شروع کردم یه عادت هایی رو تو خودم بوجود آوردن. 

آماده ای شروع کنیم با هم کم کم عادت هایی رو بوجود بیاریم تو خودمون. و علاوه بر اون روزی یه چالش انجام بدیم، یه جای خونه رو تمیز کنیم؟ وذودی خروجی هم که همبنجا اعلام میکنیم. 

فقط نمیدونم کجا این کارو بکنیم؟ همینجا یا جای دیگه؟؟؟

یک _اینکه نسبت به همسرش توی استوری ها خوب صحبت نمیکنه خانمی که مدعی هست با پاکسازی بیماری روحی خودش ...

مورد آخری چقدر کنجکاوم کرد🙊🙊🙈🙈

به زودی منم مامان میشم😍

خانما من چندتا وسیله که نیاز نداشتم بردم خونه مادرم،چون حس کردم اونجا استفاده میشه که خب دیدم نمیشه😐الان حس می کنم بجای خروج دادن وسیله یه جای دیگه انباشتش کردم☹️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
میشه بگی در چه حدی؟ من خیلی داغونم. شروع کردم یه عادت هایی رو تو خودم بوجود آوردن.  آماده ای ش ...

من داغون ترازتو😂😂مثلا در حال حاضر توی حال ی نقطه تمیز و مرتب پیدا نمیکنی...رو اپن پر از خرتو پرت

همینجام خوبه

پیشنهاد نداری؟

از آشپزخونه شرو کنیم؟ 

درستش اینه که عادت جدید رو به یه کاری که عادت کردیم و همیشه انجامش میدیم، بچسبونیم.

مثلا من تو ظرف شستن عالیم. ینی سختیم نمیاد. برا شستنش تعلل نمیکنم. دوتا عادت رو میخوام تو خودم بوجود بیارم. یکی جابجا کردن وسیله های نامرتب و دومی دستمال کشی .

بعد من همیشه تیکه تیکه ظرف میشورم. یهو نمیام یهالمه ظرف رو یجا بشورم.

اول قبل ظرف شستن چن تا وسیله سرگردون رو سرجاش میذارم دوم یکم ظرف میشورم

سوم دستمال برمیدارم یه گوشه رو دستمال میکشم

کلا شاید ۵ دقیقه بشه

بعد میرم استراحت

دوباره از اول این فرایندو تکرار میکنم

اگه دوست داری تو هم همینو انجام بده.

اگه نه یه پیشنهاد بده منم همونو انجام میدم. 

چالش فردا هم به نظرم یک طبقه از یخچال باشه. 

یا کابینت مواد غذایی

یا تمیز کردن تی وی و میزش

یا یک کشوی لباس

یا کشوی مدارک

اگه تو پیشنهاد دیگه ای داری بگو منم همونو انجام میدم.