2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
نه عزیز جنس بدنه قابلمه چندین لایه داره لایه زیرین کورکماز چدن هست لایه رویی استیل

سلام عزیزم شما بودین گفتین پتو ژله ای دارین خیلی گرمه و باهاش سفر هم رفتین و...؟

اگه آره، میشه لطف کنید مارک پتوهاتون رو بگین؟ 

و اینکه داخل لباسشویی هم میشه شست یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا

بفروش یکی ازاقوام خونه خریدوسایل جدید خرید وسایل قبلیش خیلی قدیمی بودهمه رو فروخت خیلی کارش رو قبول داشتم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام صبح همگیتون بخیر

خروجی های دیروزم:

کلیییی بطری آب معدنی داشتم. یکیشو نگه داشتم، بقیشو گذاشتم خروجی

کلیییی ظرف و شیشه مربا و ارده و … داشتم. دو سه تا رو نگه داشتم، بقیشو گذاشتم خروجی

۳ تا رنده به درد نخور و کند 

قالب فلافل

کلیییی نایلون داشتم. جداشون کردم. یه سری ها رو کنار گذاشتم برای خرید تره باری که هر بار نخوام کیسه بگیرم. یه سری که بزرگ تر و جون دار تر بودن گذاشتم واسه خرید هایپری. یه سری نگه داشتم برای داخل سطل زباله . بقیشو گذاشتم خروجی. همه کیسه ها رو هم تا زدم که جای کمتری بگیره

تازه تازه حس میکنم خونم داره جون میگیره

من این خونم چون خیلی جا داره، متاسفانه هر خرت و پرتی رو نگه داشته بودم ولی خب کم کم داره اوضاع درست میشه

سلام عزیزم شما بودین گفتین پتو ژله ای دارین خیلی گرمه و باهاش سفر هم رفتین و...؟ اگه آره، میشه لطف ...

بله من گفته بودم

روزی که خریدم به برند دقت نکردم

الان که شما فرمودید رفتم دیدم روی لیبل گوشه پتو نوشته 

KASABEL

اون موقع به اسم پتوی ترک میفروختن

توی اینترنت هم با همین نام سرچ کنید انواع برندهاش میاد

یکی هم بعدا خریدم بعنوان هدیه برای کسی اون مدل  ایرانی بود روش نوشته بود Tisa

ققنوس
خانوماااا من تمام پرده های خونه باغمو دراورده بودمو توی خونه مستاجری استفاده میکردم حالاک خونه دارشد ...

اگه کهنه است بنداز بره یا اگه نو مونده میتونی تو دیوار بفروشی یا بدی به کسی که میدونی نیاز داره

دقیقا میفهمم چی میگی خودمم یه مدت چند تا هنر رو با هم دنبال میکردم، آخر همه رو حذف کردم و تمرکزم رو ...

آره آفرین. انگار همه کاره هیچکاره ای. 

بهترین روش برا انتخاب علاقه اصلیت همینه 

باید ببینی با حذف کدومش میمیری و انگار با حذفش دنیات تموم میشه. بری سراغ همون. فقط همون.

فعلا تو فکر فروشش نیستم. موقت از جلو چشمم بر میدارم. 

من هرروز یه کابینتو تمییز می کنم و کم کم برای اومدن کوچولو آماده میشم،میشه لطفا دعا کنید دخترم سالم بیاد بغلم؟🥺❤️مرسی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

دیروز کابینت لیوان و ظروف بلور تمییز کردم،فقط خدا می دونه دلم زدم به دریا و چندتا وسیله رو حذف کردم😅اما در نهایت بازم دلم نیومد سطل زباله بلور و یخدان رو بزارم خروجی😐انشالله که استفاده میشن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔