2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
کابینت ادویه های من خیلی ناجوره ظرفها و شیشه هاش خیلی متفاوته    

درب شیشه خیلی ایده خوبی بود دوستمون هم گرفته بودن

اگر کلا میخوایید تغییر بدید شیشه های ساده با درب نقره ای بلور کاوه هم بسیار قیمت خوبی دارن هم جنسشون خوب بود

همه سایزی هم دارن

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کابینت ادویه های من خیلی ناجوره ظرفها و شیشه هاش خیلی متفاوته    

شیشه های منم یکدست نبود ولی یه زمانی پسرم عادت کرده بود از این نوشیدنی ها که توی شیشه بودند وتخم شربتی هم داشتن از اونا زیاد میخرید اصلا اسمشون یادم نمیاد منم اون شیشه هارو جمع کردم وبرچسبهاشونو کاملا شستم رفت وتمام ادویه وسبزی های خشک رو توی اونا جمع کردم وگذاشتم کشو خیلی مرتب شدند وهیچ هزینه ای هم نکردم گفتم بگم شاید به دردتون بخوره😅

الان یه مقدار مرتبش کردم شیشه هایی که کثیف شده بود روش رو با دستمال نمدار پاک کردم

یه شیشه بود که همیشه فکر می‌کرد توش جوش شیرینه امروز فهمیدم نمکه   ریختم تو شیشه نمکی که روزمره استفاده میکنیم

❌️لایک❌️

یه شیشه نصفه نشاسته بود و یه بسته نشاسته که خریده بودیم و استفاده نکرده بودیم همه رو ریختم تو شیشه نشاسته 

چند تا چیز این مدلی بود توی ظرفای مختلف همه رو یکی کردم شیشه های اضافه رو در آوردم گذاشتم ماشین ظرفشویی

چون رب دبه ای میخرم لازمم میشه

شیشه های شبیه به هم رو کنار هم گذاشتم خیلی بهتر شد ولی بازم بعدا باید روی یکسان‌سازی شیشه ها تلاش کنم

بیشتر سعیم بر اینه که چیزی نخرم و از شیشه هایی که مواد غذایی توش هست به مرور استفاده کنم.

❌️لایک❌️

یه شیشه نصفه نشاسته بود و یه بسته نشاسته که خریده بودیم و استفاده نکرده بودیم همه رو ریختم تو شیشه ن ...

چیزهایی که مصرفتون کمه مثه نشاسته،یه برنامه ریزی کن که باهاش باسلق یا فرنی درست کنی تموم بشه زودتر عزیزم

❌لایک❌
شیشه های منم یکدست نبود ولی یه زمانی پسرم عادت کرده بود از این نوشیدنی ها که توی شیشه بودند وتخم شرب ...

اتفاقا ایده تون عالیه چون بانکه ها یا حالا اقلامی که از این دست می خریم واقعا گرونن انقدر هزینه های ضروری تر هست که به این مورد نمی رسه.

منم بعد از اینکه سرویس های جهیزیه ام شکست یا خراب شد از همین شیشه ها یا بانکه های ارده وعسل استفاده می کنم

خودتون یه سر برید خرید بعضی برندها شیشه‌های قشنگی دارند.ماهی یکبار هم یه محصول بخرید پایان سال شده ۱۲ تا

شادی صدام کنید
دو تا دمپایی پسرم که براش کوچیک شده گذاشتم ببرم خونه مامانم بچه ها تو حیاط استفاده کنن

یکی از چیزهایی که ازش لذت میبرم همین کاره😇

مثلا میرم خونه مادرم یا مادر همسرم یا خاله م یا  ... پسرم میخواد بره بیرون قطعا یه جفت دمپایی اندازه ش پیدا میشه که برای رو حیاط بپوشه 

اون یه دمپایی کوچیک شده بچه های اون خونواده ست که اوردن گذاشتن اونجا،ولی برای بچه های دیگه پوشیدن چند ساعتی که اونجان حس خوبی داره 🙃

❌لایک❌
دوستان شما برچسب روی شیشه ها رو چه جوری میکنین که جاش نمونه؟

بعضیا رو زیر آب گرم بگیری میرن

بعضیا رو یه ساعتی میذارم تو قابلمه آب گرم تا خیس بخوره کنه بشه

از این دو مرحله گذشت و کنده نشد دیگه با سیم ظرفشویی حتما تموم میشه

❌لایک❌