دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواهش میکنم عزیزم واقعا پیداش کردی؟ من هرچی سرچ زدم اسمشو هیچی برام بالا نیاورد. گفتم نکنه تو ...
بله عزیزم پیداش کردم نوشتم برنامه زیبا ساده ایرانی بعد راجع بهش مطلب اومد که ساخته اقبال واحدی هست و گفتن چون برنامه طرفدار زیاد داره فصل دومش هم سال 85 با عنوان خانه زیبای من ساخته شده من یکم از قسمت خانواده رشیدی رو دیدم که میخواستن خونشون رو کامل عوض کنن وبا این برنامه تماس گرفتن اینا هم رفتن خونه اونجا کل خونه خالی از وسیله بود قرار بود با دکوراسیون مناسب خونه رو باب طبع صاحبخونه کنن که خونه رو دیگه عوض نکنن منم میخوام کاملشو ببینم جالبه خیلی برام مرسی🌹🌹🌹
امروز لیست خروجی هایی نوشتم که فعلا خونه هستن و یا باید فروخته بشن یا شخص مناسبش پیدا بشه کلا شد ۴۴ تیکه.مطمینم اگر بازم بنویسم بیشترم میشن.
که ۲۰ تیکه لباس و کفش و کیف شد.و۲۴ تیکه وسیله های دیگه .اینجوری هم لیست هی اضافه میکنم هم جلوی چشمم هست و هی میخونم تا ایده خروجش به ذهنم برسه.چون جا ندارم همرو بزارم جلوی چشم.مجبورم بزارم تو کمد و.. بمونن.