2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام خدا قوت دوستان یه شلوار خونگی رفت خروجی+یه ظرف برای شیرینی یزدی بود اینقدر اسباب بازی شکست ...

من هرچی اسباب بازی شکسته ست رو خرد خرد از بین اسباب بازهای بچه ها جمع میکنم و میزیم تو سطل آشغال یا نایلون بازیافتی ها

اسباب بازی هایی که دیگه به سنشون نمیخوره تمیز میشورم و میدم به نیازمند

بقیه رو چند قسمت کردم (تو کارتن های جدا)

هردفعه یه دو ماه یه بار کارتن ها رو باهم جابه جامیکم تا براش خسته کننده نباشه و اون ذوق بازی باهاشونو از دست نده 

من به جای شما باشم اسباب بازی های فعلیشونو جمع میکنم و میذارم تو انباری و اجازه میدم با این جدیدا بازی کنن تا خوب سیر بشن بعد چند ماه، جابه جا میکنم

این وسط دیگه باتوجه به اینکه کارتن اسباب بازی جدید رو از انباری اوردم بیرون،اگه با اسباب بازی،بازی نمیکنن اون رو میذارم خروجی،اینجوری هم کم کم از وسایلشون کم میشه 

هم دیگه مطمئنم دیگه با اینا بازی نمیکنن👌

❌لایک❌
سلام دوستان .چه تاپیک خوبی .واقعا عالیه ..منم خلوتی رو خیلی دوست دارم .منتها یه جای کارم میلنگه واون ...

تو یکی از پستهای استاتر عزیز،گفته بودن اینجور مواقع ورودی رو به حداقل برسونید،چند دست لباس مورد نیازتونو بردارید بذارید تو کمد و بقیه رو بذارید تو چمدون،تو انباری یا بالای کمد.وقتی نیاز به خرید مثلا شلوار داشتید برید سر اون چمدون و از اونجا خرید کنید 

این ایده عالیه 

چون شما از اون لباسها استفاده میکنید فقط مشکل اینجاست که زیاد هستن

وقتی این کارو انجام بدید جلوی اسراف و دور ریز لباسی که مورد استفاده ست رو گرفتید و بعدا هم وقتی میخواید هزینه کنید مبالغ خیلی بالایی باید پرداخت کنید برای خرید 

به جای پرداخت اون هزینه برای لباس،از لباسی که دارید استفاده میکنید و اون پول رو جایی دیگه هزینه میکنید یا یه تکه کوچیک طلا میخرید برای پس انداز

همه اینها در صورتی انجام میشه که اون لباسها براتون کاربردی باشه نه اینکه دلایل مختلف برای عدم استفاده ازشون داشته باشی عزیزم

💖

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل گفتی واقعا وقتی پیگیری میکنن من صورتم سرخ میشه از خجالت و استرس که اگه الان ناراحت شه چی بگم و چی ...

من اصلا برام مهم نیست که طرفم بخواد بپرسه چی باید بهش بگم🥴 

وقتی چیزی کادو بگیرم دیگه مال منه و اختیارشم مال منه پس یا استفاده میکنم یا میدم بره😁😁😁

❌لایک❌

خروجی امروز من:ی شیشه مربا آلبالو ک شکرک زده بود.ی بطری شیره انگور ،لیف کهنه رفت خروجی و لیف سفرم و گزاشتم جاش،

کلی قرص ،با اینکه تازه پاکسازیش کرده بودم ولی باز یکسری هاش دیدم استفادمون نیست گذاشتم خروجی،،،سه تاهم مجسمه کوچیک هدیه گرفته بودم ک بزرگه رو کلا شکسته تحویل داده بودن 😁بزرگه رو میزارم خروجی،اون دوتا فعلا بمونه یکم بگذره میزارم خروجی تا طرف سراغشونو نگیره😂

لباس تو خونه ای چند دست و چیا دارید بانو؟

دو تا شلوار گرمکن با ۴ تا تی شرت . دوتا بلوز شلوار نخی هم برای خواب . دو تا شلوار جین که زیاد نو نیستن هم برای خونه استفاده میکنم . 

امروز من کلی خروجی داشتم تو حموم یه نگاه انداختم شامپو و اسپری موبر خالی و ظرف پلاستیکی و خلاصه نمیدونم چرا ننداخته بودم دور اونارو

دیگه ی تابلو کلی شیشه ادویه خالی و خیلی چیزا

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
خوب حتما از نظر اخلاق کادو دهنده ، شانس اوردی عزیزم .

یکی دوبار سوالشونو با سوال جواب میدم نهایتم میگم دارمش خب! 

طفلکیا پشیمون میشن از پرسیدن دوباره 

فقط مامانم باز ادامه میده 😅

❌لایک❌