حالا اگه بخوام از کارایی که خودم درجهت مینیمالیست بودن کردم بگم :
تقریبا دوساله و نیمه که با مینیمالیست اشنا شدم بضورت جدی ولی از بچگی عاشق پاکسازی و رفع انباشتگی بودم و معروف بودم به دور ریختن همه چی.دو سال قبل با مینیمالیست و بعدشم با فنگشویی اشنا شدم و خداروشکر تلفیقی ازین دو تونست خییییلی کمک کنه بهم درجهت رسیدن به اهدافم مخصوصا بعد اشنایی بافنگشویی و نمادشناسی تونستم کلی کمک کنم به خودم و شوهرم و خانوادم و بعدها هم پیج فنگشویی و مینیمالیست زدم و به افراد زیادی کمک کردم
چون موقع خرید جهاز بااین علم اشنایی نداشتم خیلی خرت و پرت خریده بودم
دقیقا یکسال بعد عروسی یه پاکسازی اساااااسی کردم هرچی تابلو مخرب با نمادهای منفی داشتم رد کردم رفت،سبد سیب زمینی پیاز که همیشه پیازا سبز میشدن و بو گند میگرفتن فروختم و پیازارو منتقل کردم به یخچال👌👌
هرلباسی شش ماه تا یکسال استفاده نکردم بخشیدم،از هر ظرفی و ملاقه و چیزیکه دو سه تاداشتم دادم جهیزیه...حوله های تنپوش ست و گنده رو با مخلفاتش دادم عروس ،هرچی گل مصنوعی و مجسمه ریز و درشت داشتم رد کردم،دوتاکنسول چوبی بزرک رو فروختم،اینه شمعدون ازاول نخریدم چون قدیمی بود،هروسیله دست دومی داشتم فروختم،عروسک ها دادم خیریه،کتب اضافی،لوازم ارایش اضافی،کمدبوفه های طلایی و رنگ پریده،ظروف تک و لب پر ،قابلمه های خراب همه همه همه رو رد کردم رفت
الان منم و چارتا وسیله شیک و کاربردی
و حسابی پرپول که فقط طلا و ماشین و زمین میخرم
و پول بابت لباس اضافی و ظرف ظروف نمیدم
همون اول که وسایل اضافی مو فروختم رفتم به قیمت ده میلیون ست کامل ظروف مسی پذیرایی خریدم(سه سال قبل) که الان با این قیمت مس قیمتشون سی میلیون شده و هر کی هم میاد خونمون از میز شام لاکچری ای ک براشون بااین ظروف میچینم کیف میکنن و خوبیش اینه که اصلا نمیشکنه و روز به روزم گرونتر میشن
سرویش چینی ۲۴ نفرم هم پلمپ تو انباریه😅
بازم بگم بر اتون؟دوست داشتید عزیزانم؟