2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه خیلی خوبه حسابی برای خونه جدید سبک برو.

اره حتما

اگه بگم خیلی به لیلی دیلی شبیه هستم باور میکنید؟

خیلی مقاله و کتاب میخونم درمورد مینیمالیست

سه ساله بااین علم اشنا شدم و هرروز تشنه تر از قبلم و دنبال تجربیات جدیدم

فقط تنها ایرادی که بخودم میگیرم اینه ک چهار سال قبل ک جهیزیه میگرفتم همه رو سبک کلاسیک و سلطنتی خریدم و الان برای خونه جدید میخام همه رو بفروشم و سفید بخرم

ولی کمی استرس دارم ک بااین اوضاع کرونی کارم درسته یا ن

مثلا مبل و فرش  و میز سفید میخااام

اره حتما اگه بگم خیلی به لیلی دیلی شبیه هستم باور میکنید؟ خیلی مقاله و کتاب میخونم درمورد مینیمالی ...

عزیزم کاملا فکرات کردی چون این رنگ سفید که میگی خیلی خاص وتک ومغایر با فرهنگ ماست جوری نشه بعدا دلت بزنه.به قول خودت با این گرونی دیگه بعدا نمی تونی عوض اش کنه.

پرده سفید وکابینت سفید اینا می پذیرم ولی فرش ومبلمان سفید واقعا تو زندگی روزمره نگه داری اش سخته

برای این انتخاب این سبک زندگیتون مهمه

چقدر اهل رفت وامد ومهمونی دادن هستید؟

چقدر اعضای خانواده تمیزی رعایت می کنند؟

خودتون چقدر تو خونه اهل رفت وامد هستید؟

اگه‌مبل سفید گرفتید پارچه اش جنسی انتخاب کنید که قابل تمیز کردن باشه مثلا با یک دستمال لک از روش پاک شه

شادی صدام کنید
اره حتما اگه بگم خیلی به لیلی دیلی شبیه هستم باور میکنید؟ خیلی مقاله و کتاب میخونم درمورد مینیمالی ...

اگه تا این حد به لیلی دیلی نزدیکی ومطالعه داشتی پس نکته های زیادی برای ما داری

حتما از تجربه هات تو این زمینه برامون بگو.

شادی صدام کنید
منم

سلام بچه ها،من الان چند تا چمدون لباس دارم که مطمئنم هیج وقت ازشون استفاده نمیکنم اما میگم باشن واسه یادگاری مثلا لباس نامزدی خودم،کیف و کفش نامزدی، لباس های نوزادی پسرم،اولین کفشی رو واسش خریدم ،اولین روپوش مدرسه همه اینا رو نکه داشتم واسه یادگاری، ، حالا نمیدونم چیکار کنم بندازم دور یا نگه دارم؟حتی کتاب‌های  مهد تا حالا رو هم نگه داشتم 

سلام بچه ها،من الان چند تا چمدون لباس دارم که مطمئنم هیج وقت ازشون استفاده نمیکنم اما میگم باشن واسه ...

عزیزم بستگی به روحیاتت داره 

قشنگ فکر کن ببین اگه دلبستگی خاصی بهشون نداری خب رد کن بره خلوت کن خونتو

من یه ساله ازدواج کردم کیف و کفش نامزدیمو که برای مجالس نگه داشتم استفاده میکنم

ولی لباسمو میخوام رد کنم بره چون از مدلش هم خوشم نمیاد همین تازگی هم تو یه عروسی دوباره پوشیدمش و دیگه مطمئن شدم اصلا دوسش ندارم چون سلیقه خودم نبود و باهاش راحت نیستم

شما هم چمدونتو باز کن سر فرصت یکی یکی بررسی کن ببین کدوماش قابل استفاده هستن استفاده کن 

برای یادگاری هم چیزایی مثل روپوش مدرسه به نظر من میشه حذف بشه. من اگه بودم میگفتم خب بچه م با اون روپوش عکس داره، دیگه به همون بسنده میکردم.

ولی میگم بازم نظرا متفاوته

هفته پیش خونه یکی از آشناها دعوت بودیم برای اولین بار. به محض ورود حس خفگی دست داد بهم. خونا پر از د ...

خونه مادرشوهر من این شکلیه

تو پذیرایی همه چی از همه جا اویزونه. حوله روی لوله گاز اویزونه. تسبیح از در و دیوار اویزونه. انواع و اقسام حشره کش و اسپری و... جلو پنجره چیده شده

جلوی پنجره اشپزخونه کنار لباسشویی پر از قوطی های مواد شوینده نصفه و نیمه. کنار سینک پر از اسکاج های زهواردررفته

توی اتاق خواب پر از جالباسی های دیواری و لباس هایی که ازشون اویزونن... یه سری لباسا هم کف خونه ریخت و پاش. چندتا کارتن گوشه کنار که هرکی هرچی دستش میرسه میندازه داخلش. یه تلویزیون و میزتلویزیون قدیمی تو اتاق خواب پر از ات و اشغال. میز تلویزیون جدید پر از ات و اشغال و پماد و قرص و کرم و خودکار و...

داخل کابینت های اشپزخونه پر از قابلمه و ماهیتابه های درب و داغون. یا درهای قابلمه اضافه و کج و کوله

سبد سیب زمینی پیازی که همیشه پیازاش سبز شدن و علفاش نیم متر ارتفاع گرفتن و سبدش هم از وقتی خریده شده کسی نشسته 

داخل در یخچال پر از قوطی ها و چیزایی که معلومه چندین ساله کسی بهشون دست نزده و خودشونم نمیدونن چیه. و پر از مسواک هایی که استفاده میکنن بدون روکش (داخل یخچال🤐) 

داخل حمومشون پر از ژیلت های استفاده شده

کافیه یا بازم بگم؟ 😂

بچه ها کیا مثل لیلی دیلی مینیمالیستن.یعنی دراون حد هستین یا کم تر

من در اون حد نیستم و هنوز خیلی راه دارم مخصوصا توی لباس و کیف و کفش.

از هرکدوم تعداد زیادی دارم و جالبه که اصلا هم اهل تنوع دادن نیستم ولی با این حال بازم خریدای هیجانی میکنم البته الان خیلی بهتر شدم. مجردی اینقدر خریدم الان حیفم میاد بندازمشون دور

من تمام صفحات این تاپیکو خوندم و از مطالب و تجربیات شما خیییلی خوشم اومد من کلا خلوت دوستم و مینیما ...

اسباب کشی واقعا فرصت عالی ای هست برای سبک کردن وسایل خونه. هر چند شما ظاهرا از من مینیمال تر هستید. منم چند سال هست با مینیمالیسم آشنا شدم و کلی کتاب و سایت و ویدیو تو یوتیوب چک کردم راجع بهش. خیلی خوندم و یاد گرفتم.

به نظرم بخش زیادی از مینیمالیسم با تجربه به دست میاد . و عادتهای جدید مینیمالیستی هم کم کم شکل میگیره.

من از قبل کلی نقشه داشتم برای خونه جدید.

یه سری وسیله رو نگه داشته بودم وقتی اومدم خونه جدید بندازم. صبر کرده بودم کلی.

مثلا سه جفت دمپایی حموم و سرویس رو که خیلی خیلی کهنه شده بود انداختم و به جاش دمپایی جدید خریدم. 

پرده های جهیزیه م رو دادیم به یکی از آشناها و الان پرده جدید میخوام سفارش بدم.

البته اینا واقعا کهنه شده بودنا. من سه سال ال زندگی مو مستاجر بودم. بعد هم پنج سال تو خونه قبلی مون بودیم. بعد هشت نه سال تازه پرده رو میخوام عوض کنم.

جا کفشی مو که دیگه از مد رفته بود و تو اسباب کشی های قبلی چند جاش خش افتاده بود رو دادم به یکی از آشناها.

خونه جدیدمون تو راهرو کمد و جاکفشی داره و دیگه نو نمیخرم.

من هم با شادی جان موافقم. رنگ سفید کلی مراقبت و تمیزکاری لازم داره.

اگر میتونید که عالیه اما اگر نه از رنگهای روشن دیگه مثل طوسی یا کرم استفاده کنید.

من تمام صفحات این تاپیکو خوندم و از مطالب و تجربیات شما خیییلی خوشم اومد من کلا خلوت دوستم و مینیما ...

تو خونه جدید دیدم بعضی وسایل که فکر میکردم باید بخرم ضروری نیستن. مثلا همین جاکفشی که گفتم.یا سبد سیب زمینی پیاز رو نخریدم. مثل شادی جان یه سبد ارگنایزر معمولی رو گذاشتم تو یکی از کابینتها و داخلش پیاز و سیب زمینی ها رو چیدم.

به نظرم تا میتونید الان پاکسازی کنید. اما در مورد وسایلی که مطمئن نیستید صبر کنید. شاید تو خونه جدید کاربرد داشته باشه. برای خرید وسایل هم عجله نکنید شاید تو خونه جدید اصلا لازم نباشن.