2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735037 بازدید | 44645 پست

من هر وقت میام سراغ گوشی ام بخشی از اطلاعات گوشی ام پاک می کنم که شامل:عکس های پر تکرار خودمون،اسکرین شات ها که واقعا زیاده اگه نکته های کاربردی باشه یادداشت می کنم بعد پاک می کنم،بخشی اشم قاعدتا عکس لباس وغذا وخونه است که تا حد زیادی پاک می کنم،آهنگ های جدید دانلود کنم قبلی ها پاک می کنم،برنامه های گوشی اون هایی که مدتیه استفاده نکردم پاک می کنم وبرنامه های مرتبط تو پوشه های جدا دسته بندی کردم که صفحه گوشی ام مرتب باشه آخر هر روز پیامک های اضافی گوشی ام وتماس های روزم پاک می کنم .چت های واتساپم پاک می کنم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من امروز برای چندمین بار بالای کمدیواری پاکسازی کردم

نتیجه اش:دوتا مانتو که یکی اش سایزم نیست یکی اش دیگه خیلی پوشیدم.

دوتا دامن که یکی اش سایزم نیست یکی اش دوست ندارم.

دوتا بافت که یکی اش هدیه است ولی جفتش برام کاربردی نیست.

یه چادر که نو ولی دیگه چادر این مدلی نمی پوشم.

یه روسری بافت که از وقتی خریدم یکبار سر نکردم.

۷ تا شال وروسری که هر کدوم به دلیلی دیگه استفاده نمی کنم گذاشتم ببرم بدم به مامانم بده به کسی که می شناسه.

دو تا نکته

اول اینکه خیلی خوشحالم که مجبور نیستم هی تو این ساک اون ساک جاشون بدم وفضام آزاد شد

دوم اینکه دلم واسه پول اون هایی که خریدم ولی استفاده نکردم سوخت.

شادی صدام کنید
سلام من امروز برای چندمین بار بالای کمدیواری پاکسازی کردم نتیجه اش:دوتا مانتو که یکی اش سایزم نیست ...

سلام عزیزم

تو کارات را بگو .ما هم انگیزه میگیریم.اینجا خواننده خاموش زیاد داره

میگم اون شال بافت که گفتی اصلا نپوشیدی اگه از مد نرفته میذاشتی امسال بپوشی.دوماه دیگه چشم بهم بزنی هوا سرده.اگه شال کهنه داری به جاش اونو بنداز اینو جایگزین کن

سلام عزیزم تو کارات را بگو .ما هم انگیزه میگیریم.اینجا خواننده خاموش زیاد داره میگم اون شال بافت ک ...

مرسی عزیزم.بله حق با شماست چون من خودم سالها خواننده خاموش بودم.اون شال دیگه هیچ راهی نداشت خوشگل ولی برای من مناسب نیست.این چندسال نگه داشته باشم گفتم روضه ای دعوت شدم سرم کنم که اونم به خاطر کرونا جایی دعوت نشدم.گفتم بذارم خروجی شاید کس دیگه ای استفاده کنه

شادی صدام کنید

موضوع این که همه ما می دونیم چه لباس ها وچه رنگی بهمون میاد ولی بازم پیش میاد خرید بدون فکر داشته باشیم.الان مدتیه روی خریدهام سخت گیرتر شدم چون هم شرایط اقتصادی سخت شده هم وقتی می خریم دلمون نمیاد بذاریم کنار بعد هی باید جا به جاشون کنیم.

شادی صدام کنید

من هنوزم اتاق خوابم جا داره برای پاکسازی ولی دیگه بمونه برای ماه های بعد.حالا فردا در مورد پاکسازی هال وپذیرایی براتون می نویسم که چی ها دارم‌چی ها اضافه است باید خارج شه.

شادی صدام کنید

منم امروز یه مانتو و یه تی شرت که هر دو کهنه شده بودن رو انداختم.البته اول تیکه شون میکنم واسه گردگیری و گاز استفاده میکنم زود میندازمش دور

به این نتیجه رسیدم که یه شخص مینیمال اگر بخواد تو هزینه هاش صرفه جویی بشه نباید لباساش زیادی هم جنس خوب و گرون باشه.چون اینطوری تا مدت طولانی باید بپوشید تا اون لباس کهنه بشه.در نهایت کهنه هم نمیشه و فقط تکراری شده.حالا این وسط چه لباسای بهتری مد شده و قشنگتر

اما چون ما می‌خواستیم ورودی نداشته باشیم از اون لباسای جدید محروم موندیم تا زمانی که قدیمی شدن🥺

پس همیشه هم لازم نیست لباس زیادی گرون بخریم صرفا به این خاطر که فکر میکنیم جنس خوب و عمری داره.هنوزم لباسی که شیک و باکلاس باشه با قیمت مناسب پیدا میشه

من قبلاً میگفتم باید جنس لباس طوری باشه که هیییچ وقت کهنه نشه.اما الان نظرم عوض شده .چون خودمم از تنوع خوشم میاد اون روش واسم جواب نمیده 

موضوع این که همه ما می دونیم چه لباس ها وچه رنگی بهمون میاد ولی بازم پیش میاد خرید بدون فکر داشته با ...

چقدر فکرمون بهم نزدیکه😃

الان منم یه همچین منظوری داشتم.لباسی که گرون بخریم اگه پنج سال هم بپوشی ولی باز نو مونده باشه بازم حیفت میاد بندازی🤭

دوستان عزیز من دیشب تقریبا اتاق خوابم گفتم کشوهام وکمد دیواری قسمت لباس ها ماه ها وروزهای پیش پاکساز ...

منم از این عکسای بزرگ روشاسی دو تا دارم. پشت تاج تخت گذاشتم. تا حالا به همسرم نگفتم اما پیشنهاد پاکسازی بدم خونم با خودمه😆

واااا😯 یعنی هیچ کدوم از خونه ی شما الگو نگرفتن؟

نه تنها الگو نمیگیرن که عجیب هم هست براشون. با یه لبخند مسخره میگن چه خلوتههههه

مامانم که نگم دیگه

همیشه میگه تو وسایلو حیف میکنی🤭

اگر بدونه چه چیزهایی رو دور ریختم

....

فکر میکنه مثلا اونا رو جمع کردم تو انباری و اینا.

نمیدونه اوضاع چقدر خرابه🤣

2810