2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735251 بازدید | 44657 پست
چقدر فکرمون بهم نزدیکه😃 الان منم یه همچین منظوری داشتم.لباسی که گرون بخریم اگه پنج سال هم بپوشی ول ...

من یه صندل چرم با ده سانت پاشنه داشتم.

فقط یه بار پوشیده بودمش

هم رنگش خیلی سخت ست میشد 

هم اینکه من قدم بلنده و اونو میپوشیدم تو ارتفاعات بودم.

خیلی گرون خریده بودمش و خیلی هم زیباااا بود.

کلی با خودم کلنجار رفتم اما

دلو زدم به دریا پارسال

دادمش به خواهرم که سایز پاش باهام یکیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تنها الگو نمیگیرن که عجیب هم هست براشون. با یه لبخند مسخره میگن چه خلوتههههه مامانم که نگم دیگه ...

دقیقا بخاطر همینه که منم بهشون اصرار نمیکنم

یه بار من حدود دو یا سه سال بود ازدواج کرده بودم 

اون خواهرشوهرم که فکر کنم ده باری اینجا وصفش را گفتم که از بس ظرف داره و عید به عید همه اینارو میشوره دستش را آخر عمر کرد

بعد یه پیج داشت می‌گفت اینا ظرفاش رو خیلی ارزون میده و به من پیشنهاد میداد اگه چیزی خواستی از این بخر. 

منو بگو چشمام گرد شده بود😄میگفتم خدایا نه من کم و کسری دارم نه خودش.ولی بازم انگار کاسه کوزه کم میاره

تازه ظرف فقط یه بخش از وسایل شون هست

من یه صندل چرم با ده سانت پاشنه داشتم. فقط یه بار پوشیده بودمش هم رنگش خیلی سخت ست میشد  هم ...

خوب کاری کردی

اینطوری درس میگیریم که موقع خرید بیشتر فکر کنیم

منم حدود ده سال پیش که دانشجو بودم یه جفت کفش از همین ده سانتی ها خریدم و باور کن یک بار هم نپوشیدم.جالبه که اون زمان به کفش روزانه نیاز داشتم و یهو چشمم اینو گرفت😐 یعنی خرید اصلی رو ول کردم و یه چیز غیر ضروری بیخود خریدم.هروقت تو جاکفشی میبینمش حرصم میگیره.هیچکسم اینو گردن نمیگیره که بهش ببخشم😒

فکر کنم آخرش باید بندازمش تو بازیافت.آخه دیگه تقریبا اینا از مد افتاده و کسی رو ندیدم بپوشه.پاشنه هاش باریکه.الان دیگه مردم  همه یاد گرفتن که کفش باید راحت باشه و اینا استاندارد نیستن 

موافقم منم با سرامیک راحت ترم نهایتش یه جارو و یه دستماله دیگه ولی تو زیبایی خونه خیلی تاثیر داره

الان دارم تاپیک را مرور میکنم .این پست را دیدم که اون زمان گفته بودم موکت بهتره و سرامیک سرده.هنوزم همون نظر را دارم

اما الان پسرم که قربونش برم همیشه در صحنه س😄 آنقدر این موکت ها رو کثیف کرده و به هرجاش یه گندی زده که ازشون چندشم میشه.تازه هنوز از پوشک گرفتنش مونده🥴🤕

چند وقت دیگه که هوا سرد میشه و نمیشه شست.تصمیم دارم برای عید جمع کنم همه شو .و تا تابستان سال دیگه اگه عمری بود بشورم

واقعا من نمی تونم درک کنم این همه وسایل برای چیه؟حالا چه لوازم شخصی مثل پوشاک چه لوازم خونه.آدم سرگیجه می گیره از این حجم وسیله .هر روزم که چیز جدیدی به بازار ارائه می شه مانتوی بهار گذشته امسال دیگه نمی تونی بپوشی.یا به آنی سرویس چینی ات از مد می افته.انقدر بازارکالای جدید ارایه میده و به لطف تبلیغات در تو خلایی به وجود میاره که اگه این نداشته باشی چیزی تو خونه ات یا کمدت کمه

شادی صدام کنید

من به شخصه کابینت هام دیگه جا نداره واقعا جا نداره ولی چه حضوری وچه تو ایسنتا ظرف وظروف که می بینم چشمام برق می زنه یا باید بخرم یا اگه نخرم دلم پیشش می مونه.به سختی خودم کنترل می کنم که نخرمشون.

شادی صدام کنید
واااا😯 یعنی هیچ کدوم از خونه ی شما الگو نگرفتن؟

اطراف منم به جز مادرم همه ماکسیمالن حالا الگو پیش کش مسخره نکنن😑😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من هنوزم اتاق خوابم جا داره برای پاکسازی ولی دیگه بمونه برای ماه های بعد.حالا فردا در مورد پاکسازی ه ...

پیام های شمارو خوندم کیف کردم دوباره برگشتم از روشون چندبار م خوندم . مرسی که وقت میذاری تایپ می‌کنی ❤️❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

الان دارم تاپیک را مرور میکنم .این پست را دیدم که اون زمان گفته بودم موکت بهتره و سرامیک سرده.هنوزم ...

اگه شرایطشو داری آخر ماه جمع کن بشور اینجوری هروقت بخای دوباره پهن کنی تمیزه فکر شستنشم نداری 

خونه ما سرامیکه موکت نداره دوماهه که پسرمو از پوشک گرفتم. فرشارو جمع کرده بودم یه قالیچه مونده بود یک ماه بعدش که دیگه کامل جیششو گفت اونم شستم  

اگه شرایطشو داری آخر ماه جمع کن بشور اینجوری هروقت بخای دوباره پهن کنی تمیزه فکر شستنشم نداری 

نمیشه.آخه هنوز از پوشک نگرفتم.حتی شروع هم نکردم😩

الان ۲۱ ماهش هست و خیلی باهوشه ماشالا.پسر شما چندماهه بود که شروع کردی؟

نمیشه.آخه هنوز از پوشک نگرفتم.حتی شروع هم نکردم😩 الان ۲۱ ماهش هست و خیلی باهوشه ماشالا.پسر شما چند ...

پسرم بیست و یک ماهش بود شلوارشو درمی‌آورد بعد مای بی بی شو باز میکرد تو خونه میدویید 😑😂 مجبور شدم از شیر بگیرم از بیست و دو ماهگی هم دیگه اصلن نبستم خیلی زود یاد گرفت ولی اون اوایل تند تند می‌رفت دستشویی پدرم دراومد

واقعا من نمی تونم درک کنم این همه وسایل برای چیه؟حالا چه لوازم شخصی مثل پوشاک چه لوازم خونه.آدم سرگی ...

دقیقا

چقدر شرکتها با تبلیغاتشون آدمها رو تو خالی کردن

درواقع نیازهای اساسی ما رو گره میزنن به خرید اون وسیله

و طوری جلوه میدن که اگر اون رو نخریم یه مشکل اساسی پیش میاد.

در حالی که خود من تو چند سال اخیر که اوووننننن همههههه وسیله رو پاکسازی کردم فقط به یک یا دو تاش نیاز پیدا کردم، که در اون تعداد دو تا اشتباه ، طبیعی هست.

البته الان دیگه مثل قبل جوگیر نیستم😆

واقعا اتفاق خاصی در زندگیمون نمی افته اگر خیلی از وسایل رو نداشته باشیم

2810