2777
2789
عنوان

خانوما شما اکه مرد بودین زنتون اخلاقای گند داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 43 پست
دلت برای شوهر خودت بسوزه نمیدونه چی انداختن بهش.کس یکه خودش مهریه میگیره ولی تو کار بقیه که هیچ ربطی ...

انقدر امثال تو زیادن ک دلم سوخته واسه مردا دیگه.

هروقت من گذاشتم اجرا بیا غد غد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما جای اینکه منطقی بیای صحبت کنی بگی چرا حق یه زن انقدر تعداد سکه هست بحثو میبری ب سمتی ک هیچ ربطی ...

واشتم نماز میخوندم

ببین من از دید سنتی و مذهبی خودم میگم. اصولا مرد بودن سخته یعنی خدا زندگی رو برای مرد سخت قرار داد. مثلا من ۷ روز تو ماه استراحت دارم و نماز نمیخونم ولی مرد باید هرروز بخونه. من تو ماه رمضون ۷ روز استراحت دارم و روزه نمی‌گیرم ولی مرد باید همه رو بگیره. من وقتی صدای اذانو میشنوم تا وقتی که حد نماز هست تو خونه میتونم بخونم. ولی مرد وقتی صدای اذانو میشنوه باید بره مسجد اول وقت بخونه. مرد اگه نره جنگ یه گناهه اگه بره و بی گناهی رو بکشه یه گناهه. تو قرآن به من گفته نشده وقتی با مردی صحبت می‌کنم نباید تو صورتش صاف نگاه کنم ولی به مرد گفته شده نباید به خانوما مستقیم نگاه کنه. شغل قضاوت برای مرده کلا خیلی از شغلا بدای مرده و خدا برای تک تکشون ازش حساب می‌کشه. مرد وظیفه داره خرج پدر و مادرشو بده ولی زن موظف نیست. در ۸۰٪ موارد مرد باید زکات بده. موارد خیلی زیاده. کلا بهشت رفتن برای مردا فوق العاده مشکله. ولی زن همین که نماز بخونه و محجوب باشه و از گناهایی مثل غیبت و زنا و حسادت و‌..... پرهیز کنه میره بهشت

مهریه هم جزء وظایفیه خدا به عهده ی مرد گذاشته. الانم دختر خوبی باش و صب برو مهریتو ببخش و به من اثبات کن چون هیچ هنری نداری مهریه به دردت نمیخوره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اتفاقا خیلی هم مربوطه.رطب خورده منع رطب کی کند.خودت مثال نقض ادعای خودتی.در ضمن اگر مهریه شما به دیگ ...

بخدا حتی حاضر نیست از یه سکش بگذره😄

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اول از همه برادرم مجرده زن هم نمیخواد بگیره ک نگران باشم در ثانی من با تمکین زن هم مشکل دارم اونم قا ...

شما کجا سیر می کنی حالت خوبه پس مردم نباید کارکنه نباید سفر ببره نباید های دیگه.... حتما وضیفش نمی دونی اسمش زندگی مشترکه درمقابل هم وضیفه دارن 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 

الان تایپک بزنی میگم مهریه بالابنویسیدامابعضی جاهابامهریه مخالفم مثل وقتی زن خیانت میکنه اگرخیانتش عیان بشه وثابت بشه خیانت کرده بنظرم نبایدمهریه بهش تعلق بگیره واگرمردخیانت کنه بایدمهریه  خانم بدن بدون دردسر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
انقدر امثال تو زیادن ک دلم سوخته واسه مردا دیگه.هروقت من گذاشتم اجرا بیا غد غد کن

شما هم هر موقع تونستی صد در صد ثابت کنی مهریه رو نمیگیری قد قد کن نه الان که وضعیت دریافت مهریه توسط خودت مشخص نیست هنوز و ممکنه هر لحظه اجرا بذاری

مهریه حق طبیعی زن هست که همون اول کار باید از طرف مرد پرداخت بشه.  حالا اینکه زن ها در حالت عادی نمی رن دنبال مهریه از لطفشونه.  زن حتی اگه خائن باشه باز مهریه حقشه و اگه پرداخت نشه دینی به گردن همسرش هست. 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

مشکل ریشه ای باید حل بشه.

شما چند مورد را برای خودتون مطرح کردید که خیلی ها آرزوشون هست.و یک جورایی پشتتون محکمه.

مثلا گفتید شاغلید وچندتا خونه خریدید

، خیلی ها سالها ست نتونستند به درآمد درستی برسند

شما گفتید به اصرار خانواده مهریه بالا نوشتید، وزنها هم اکثرا در همین حد نوشتن دوست دارند باشه، تا حس خواستنی بودن وقدرت واعتماد به نفس بهشون بده.

خیلی وقتها خودمون نمیدونیم چه نعمتهایی داریم که دیگران ازش محرومند،

یادمه خواهرم برای خرید ماشین برای شوهرش طلاهاش را فروخت، تا مدتها افسردگی گرفته بود.

میگفت فکر نمیکردم وجود چهار تا النگو اینقدر بهم اعتبار داده باشه،همه به چشم تحقیر نگاهم می کنند که طلاهام را فروختم حتی مادرم.

فقط وقتی میشه یک قانونی را برای دیگران بپیچیم که خودمون هم تو همون وضع باشیم.

مثلا چرا یک عده چند وقت یکبار سر مسائل حقوق بازنشستگی اعتراض دارند.

چون نمایندگان مجلس با حقوق بالاتر وثروت اندوخته تر میان وبرای مردم بینوا که گاهی مستاجر هستند ۱۰ میلیون مستمری ماهانه بعد سی سال بهشون میدن ومیگن همین هم زیاده وبودجه نداریم.

خلاصه مطلب، شکم سیر از گرسنه خبر نداره.

یا به قولی یک نفر که زنگ میزنه اداره برق میگه ما برق نداریم همسایه مون داره، 

برق همسایه که قطع میشه خیالش راحت میشه که بی عدالتی نشدعه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
الان تایپک بزنی میگم مهریه بالابنویسیدامابعضی جاهابامهریه مخالفم مثل وقتی زن خیانت میکنه اگرخیانتش ع ...

همینو میگم 

فکر کن زن مشکل روانی داره یا خیانت کاره بعد دلیل جدایی شون مشکل زن باشه چرا باید مرد مهریه بده؟!

نه والا زوره چرا باید حاصل یه عمر زحمتم بره تو جیب یه زن عوضی که زندگی مو خراب کرده

منم زوره واسم

من دم عقدم ب شوهدم گفتم مهریه ننویسیم گفت زشته رسممونه. 

فامیلا حرف درست میکنن خانوادت مخالفت میکنن 

مهریه حق طبیعی زن هست که همون اول کار باید از طرف مرد پرداخت بشه. حالا اینکه زن ها در حالت عادی نمی ...

بر چه اساسی؟ 

کجا اینو نوشته؟ ۱۱۴ تا سکه حق زن دیوونه هست؟