2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیفه فعلا صبر كن نكنه بره بالا معلوم نیست! البته اگه جاتم راحت نیست خب بفروشی هم خوبه آسایش مهمه

آره واقعا خودمم حیفیم میاد. با این اوضاع میدونم دیگه نمیشه خرید

من از دست بعضیا موندم والا طلا رسما برای شوهره چون اون پول خریدشو داده چرا بعضی از خانوما فکر میکنن ماله خودشونه خوب بده بفروشه شوهرت خودش خریده که کم اورد بفروشه یه جور پس اندازه

من از دست بعضیا موندم والا طلا رسما برای شوهره چون اون پول خریدشو داده چرا بعضی از خانوما فکر میکنن ...

ازحرف فامیل ناراحت میشم میخوان بگن وای فلانی هیچی طلا نداره. 

من از دست بعضیا موندم والا طلا رسما برای شوهره چون اون پول خریدشو داده چرا بعضی از خانوما فکر میکنن ...

بوی مرد میاد بچه ها😤ما خانوما واسه طلا میمیریم  ولی من برعکسم حتی گوشواره گوش نمیکنم اصلا خوشم نمیاد چیزی بهم باشه نمیتونم درس بخونم

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
بوی مرد میاد بچه ها😤ما خانوما واسه طلا میمیریم  ولی من برعکسم حتی گوشواره گوش نمیکنم اصلا خوشم ...

چی میگی واسه خودت چون حرفم صرف نداشت بوی مرد میاد من خودم کل طلاهامو برای پول پیش خونه فروختم ده سال پیش