2777
2789
عنوان

محبت به شوهر.همه بیاید مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7886 بازدید | 52 پست
خودم تصمیم دارم کم کنم این عادتم رو زیاد پاپیچش نباشم کم حرف بزنم حس میکنم اینطوری بهتره

تعریف زیاد خوب نیس چون فک میکن پسر شاه هستن . اما به نطر من محبت محبت میاره 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینکه بخوای همیشه زبانی به شوهرت بگی دوستش داری تکراری میشه جذابیتشو ازدست میده به مرور زمان

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
2803

براش عادی میشه و کم کم میشه وظیفت و اگه نگی گلایه میکنه. نیاز نیست همیشه بگی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
خیلیم کم نکنی که آرزو به دل بمونه ها یه کم کمش کن

اره میفهمم چی میگی بعد من خیلی پرحرفم این اصلااا خوب نیس  خودم امتحان کردمهروقت ساکتم شوهرم بیشتر میاد سمتم،شما قبولدارید اینو؟

گومبولی من،حس میکنم معتاد شدی😁  درسته؟

چقددددددد خووووب درکم کردی😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همه چیز متوسطش خوبه دیگ  مثلا اگ همسرت سه بار میگ دوسدارم تو یبار بگو بزار محبت اون بیشتر باشه ولی توام محبت بکن بهش اگ همیشه تو بگی و زیادم بگی تکراری میشه و انگار ک وظیفت میشه

و خدایی ک در این نزدیکی ست....
2804
من خییییلی به شوهرم محبت زبانی میکنم  کافیه یه لباس عوض کنه اینقدر قربون صدقش میرم ک نگو  ...

وای چه جالب توهم که مثل منی 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

بستگی داره من محبت کلامیم زیاده اگر یه بار اسمشو ساده صدا بزنم یا قربون صدقه اش نرم میپرسه اتفاقی افتاده فکر میکنه قهر و دلخورم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2805
همه چیز متوسطش خوبه دیگ  مثلا اگ همسرت سه بار میگ دوسدارم تو یبار بگو بزار محبت اون بیشتر باشه ...

خدایی شوهرم اهل محبته هرروز از سرکار میاد زود میاد سزاغم و حرف میزنه،اما من دیگه شورشو درائردم ازبس ازش تعریف میکنم دیگه خودم اصلااا دختر مغرور و بااعتماد بنفس نجردی و نامزدی نیستم با اینکه تحصیلات و حانوادم از شوهرم بالاتره الان انفد شوهرمو بردم بالا اون مغرور شده

2801