2777
2789
عنوان

محبت به شوهر.همه بیاید مشورت میخوام

7886 بازدید | 52 پست

دوستان من نمیدونم چیکارکنم در رابطه با محبت زبانی ب شوهرم ی عادت ک دارم نمیدونم خوبه یا بد اینکه مدااام ازش درخال تعریف هستم و قربون صدقش میرم نمیدونم اینکارم درسته یا نه،حس میکنم با اینکارم دارم لطمه میرنم ب زندگیم احه ی دوستی دارم میگه من حیلیییی کم ب شوهرم زبانی میگم دئستت دارم بحاطر همین ی بار ک میگم خیلی خوشحال میشه.لطفا نظراتتئن رو بگید تو این موضوع

مدام گفتن ؛  عادت میاره برای طرف مقابل

از یه جایی ببعد دیگه  نمیشنوه انگار !!!

و براش جذابیت نداره !!!

هر چیزی تعادلش 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

زندگی همه مثل هم نیست . من شاید روز سه بار یا چهار بار به همسرم میگم دوست دارم و اصلانم براش تکراری نشده اونم بهم میگه شاید بیشتر از 5 بار . البته بعصی مردا فرق میکنن باید از همسرت بپرسی

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

من خییییلی به شوهرم محبت زبانی میکنم 

کافیه یه لباس عوض کنه اینقدر قربون صدقش میرم ک نگو 

خانوادمم خیلی مسخرم میکنن چون واقعا دیگه زیاد از حده 😛

همینم باعث شده خیلی بهم وابسته بشه کافیه یکم اذیتم کنه جای قهر و داد و بیداد فقط محبتمو کم میکنم 

بیچاره اینقدر منت کشی میکنه ک نگو.چون عادت کرده

به ویزه ک خانولده خودشم خیلی سرد هستن و اصلا محبت زبانی بهم نمیکنن

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
2805

اره حس میکنم انققد بهش گفتم دیگه عادی شده براش دیگه خیالش راحته ک من دوسش دارم و وابستشم،اونم ب من محبت میکنه اما کمتر زبانی میگه بخاطر همین دیر ب دیر ک میگه من خیلی ذوق میکنم

2801