2777
2789

منم بگیر خسته ام 

نه پوشک و نه شیر میخام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی که قراره سقط کنه بچشو بکشه خوبه یا به کسی بده که چندسال حسرت میکشه مادر بشه ..کسی که بارداری ناخ ...

من دوبار سقط داشتم 

اگر قرار بود بدمش کسی که خودم نگهش میداشتم 

اونی که سقط میکنه اصولا نمیخواد زایمان هم کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه     #حامی_حیوانات #وگان #childfree
2803
رفتم کلی شرایط داره ۴ ساله تو نوبت هستم

همسایه ما پانزده سال پیش یک بچه از یکی گرفت چون خودش بچه دار نمیشد طرف غریبه بود بنام خودش شناسنامه گرفت بچه شد ده یازده ساله این خودش سه قلو اورد بدنیا حالا پسره شده پانزده ساله یکسال بیشتره هی میره اینور اونور که این بده بیتربیته اینده بچه هام خراب میکنه رفت بده بهزیستی قبول نکردن گفتن شماسنامه بنام خودته ازمایش ژنتیک داد پسره برد چندماه اونجا باز پس ه برگشته روزگار شون سیاه کرده یکسره جنگ و دعوا دارن پسره حق داره میگه اگه منو نمیگرفتین شاید یک ادم درست حسابی منو قبول میکرد اینده ام خراب کردین بگردین پدر مادرم پیدا کنین حالا اینا نمیدونن کی بوده پسره شده لات و اوباش محل دخترها درامان نیستن تو منطقه

همسایه ما پانزده سال پیش یک بچه از یکی گرفت چون خودش بچه دار نمیشد طرف غریبه بود بنام خودش شناسنامه ...

همه اینجوری نیستند ...خودم توی فامیلم دو مورد آوردن بهترین زندگی را دارن 

2804
کسی که قراره سقط کنه بچشو بکشه خوبه یا به کسی بده که چندسال حسرت میکشه مادر بشه ..کسی که بارداری ناخ ...

من کسی میشناسم ارزو بچه داشت بچه مردم اورد تا بچه دار شد زندگی بچه به گند کشید..ببخشید اسی منظورم شما نیستین

من کسی میشناسم ارزو بچه داشت بچه مردم اورد تا بچه دار شد زندگی بچه به گند کشید..ببخشید اسی منظورم شم ...

ماهم یکی از فامیلامون اورد به شدت هم پولدارن یجوری بچه رو بزرگ میکنن از کسی که بچه مال خودشه عزیزتر گفتن حتی دیگه بچه دارم بشیم دیگه بچه نمیخوایم فقط میخوایم همینو بزرگ کنیم

همه اینجوری نیستند ...خودم توی فامیلم دو مورد آوردن بهترین زندگی را دارن

یکی از فامیل های ماهم بچه جاری شو اورد بزرگ کنه شناسنامه بنام خودش زد یعنی جاری با شناسنامه اون زایمان کرد بعد پسره ۹ساله بود فکر کنم این شوهرش مرد بعد یک سال ونیم این خواست شوهر کنه بهونه کرد که این بزرگ شده نامحرم میشه من زن تنهام درست نیست بچه باید پیش مادر خودش باشه و..بچه اصلا نمیدونست مادرش این نیست یک هو بچه داد به جاری ش که مادر اصلی بچه بود خودشم شوهر کرد فوری بچه غذا نمیخورد گریه میکرد افسردگی گرد بچه که تو زندگی مرفه بود فرستادن پیش خانواده روستایی ش زندگی بچه به گند کشید بعد خودش بچه دار شد نگو که از شوهرش بوده بچه دار نمیشد نزدیک هجده سال الان چندتا بچه داره اون بچه هم بزرگ شده زن گرفته

2805
2801