2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027394 بازدید | 355202 پست
@jigar_shosho     عزیزم ابجی میدونی عدد ان تی چند باید باشه؟؟؟

ندیدم صدام زدی

نمیدونم فکر کنم بیشتر۲.۵ نباید باشه

رفتی ان تی؟ عددش چنده؟جنسیتو احتمال نداد؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالا خبر خوب بهت میدن اروم باش. زودتر اماده شده چ بهتر.زودتر از بلاتکلیفی درمیای شب میام بگو چی ...

فعلا گف خوبه جواباش🙏🙏🙏فنیل گتونوری متفیه🙏🙏خداجواب دعاهاتونوداد🙏🙏🙏

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
حالتو درک میکنم چون خودمم این روزا گذروندم و یادمه زنگ زد ک جواب اولیه امینو اوند هرچی گفتم جوابش چی ...

جوابش گف فعلا خوبه خداروشکر🙏🙏🙏

2805

دیدی بهت گفتم خدارو صدهزار مرتبه شکر فاطمه دو رکعت نماز شکر بخون خدا معجزه‌شو بهت نشون داده الان

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
فعلا گف خوبه جواباش🙏🙏🙏فنیل گتونوری متفیه🙏🙏خداجواب دعاهاتونوداد🙏🙏🙏

خداروشکر

آخیش. میتونی ی نفس راحت بکشی😄😄😄

خ خوشحال شدم.خدا گل دخترتو حفظ کنه واست

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خداروشکر آخیش. میتونی ی نفس راحت بکشی😄😄😄 خ خوشحال شدم.خدا گل دخترتو حفظ کنه واست

قربونت برم من....نظرلطفته..🙏🙏🌛خداگل پسرتوواست حفظ کنه

چرا فعلا؟

مهم اینه خداروشکر این بیماریو نداره

قربونت برم من....نظرلطفته..🙏🙏🌛خداگل پسرتوواست حفظ کنه

خدا نکنه

ممنون.پارمیس واسه من خ عزیزه قربون چشمای قشنگش برم😗😗😗

ندونم چیزی ک دکترگف...آره باباخداروششکر...دتروهاشم بدم تشنجشم قطع بش ب امیدخدا🙏

ایشالا تشنجشم رفع میشه

2809