2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027593 بازدید | 355203 پست
دقیقا درسته.    .....ولی بخدا قسم هیچ مسئولیتی لزمادربودن سنگین ترنیس.  چون دخترپرشر ...

سلام عزیزم خوبی؟

ان شاالله پارمیس جانمون زودی خوب میشه

هروقت چشمم به امضات میفته برای سلامتیش صلوات میفرستم

🌹

سونورو سونوگرافیست انجام داد

فاطمه جواب ازمایش پارمیش اومد؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام من زايمان كردم دخترمو هنوز نديدم تو ان اي سيو فردا دكتر ميبينش نظرشو ميگه واسه دخترم دعا كنين چ ...

بمیرم واسه دلت عزیزم

ایشالا دکتر میبینتش پیگ مشکلی نداره.خدا کمکتون کنه

بیا بهم بگو ک رزا صحیحو سلامته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سلام عزیزای دل ❤ من به لطف خدا زایمان کردم دیروز زمان زایمان برای همتون دعا کردم تک به تک انشاءالله ...

مبارکت باشه سامی جون.ایشالا بیای عکس گل دخترتو بزاری ببینم گوگولی خاله رو

2805
دقیقا درسته.    .....ولی بخدا قسم هیچ مسئولیتی لزمادربودن سنگین ترنیس.  چون دخترپرشر ...

💔😔😔😭😭💔

میگذره فاطمه،،،چون میگذرد غمی نیس،،،،مطمن باش دوباره برمیگیردی به همون روزا

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
فاطمه جواب ازمایش پارمیش اومد؟

شبنم قراربود 20روزدیگ بیاد امروززنگیدن گفتن8آماده س دلهره دارم😭چرازودآماده شده؟خدایی نکرده مشکلی هست؟دل تودلم نیس..فقط دترم.توخونه راه میرم😭استرس دارم

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
سلام عزیزم خوبی؟ ان شاالله پارمیس جانمون زودی خوب میشه هروقت چشمم به امضات میفته برای سلامتیش صلوا ...

سلام عزیزم خدتوراهیتوواست حفظ کنه🙏ممنونم

شبنم قراربود 20روزدیگ بیاد امروززنگیدن گفتن8آماده س دلهره دارم😭چرازودآماده شده؟خدایی نکرده مشکلی هس ...

ب این فکر کن ک مشکلی نبود و نیاز به بررسی بیشتر نداشتن اگ مشکل باشه بررسی هاشون بیشتر هست رو نمونه. تو روخدا انقدر فکر منفی نکن چون این افکار هستن ک رو تک تک بعد خودتون تاثیر میذاره و اینطوری به خودتون میقبولونید ک دخترتون زبونم لال مشکل داره‌ همیشه مثبت نگر باشید تا دریچه انرژی مثبت تو زندگیتون سرازیر بشه نه این افکار منفی

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
ب این فکر کن ک مشکلی نبود و نیاز به بررسی بیشتر نداشتن اگ مشکل باشه بررسی هاشون بیشتر هست رو نمونه. ...

دل تودلم نیس بخدا.  انشاءالله ک همینطوره🙏🙏

دل تودلم نیس بخدا.  انشاءالله ک همینطوره🙏🙏

حالتو درک میکنم چون خودمم این روزا گذروندم و یادمه زنگ زد ک جواب اولیه امینو اوند هرچی گفتم جوابش چیه گفت نمیتونیم پای تلفن بگیم با عجله لباس پوشیدم از بس استرس داشتم یادم رفت کلید خونه و کیفم بردارم تا ازمایشگاه اونم تو بارون پیاده رفتم و وقتی ازمایش دیدم ترجمه کردم دیدم سالمه گفتم خدیا شکرت دیگه خیالم راحت راحت شد. انشالله برای پارامیس عزیز هم جوابش خب باشه ک شما بتونید یه نفس با خیال راحت بکشین

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
دل تودلم نیس بخدا.  انشاءالله ک همینطوره🙏🙏

فاطمه هرچی میام چیزی بنویسم نمیتونم و پاک میکنم.😑😔

الانم نمیدونم چی بنویسم فقط میتونم بگم انشاءالله که چیزی نیست که جوابش زود اماده شده.دلتو بسپار به خدا مطمئنم خودش خوشحالت میکنه.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
شبنم قراربود 20روزدیگ بیاد امروززنگیدن گفتن8آماده س دلهره دارم😭چرازودآماده شده؟خدایی نکرده مشکلی هس ...

ایشالا خبر خوب بهت میدن

اروم باش. زودتر اماده شده چ بهتر.زودتر از بلاتکلیفی درمیای

شب میام بگو چی شد.ایشالا ک جواب ازمایشش خوبه

2809