2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027396 بازدید | 355202 پست
حتمن یه جای خوب برو..براچندم سیکلت میخای بری باهم پری شدیم.امروز5سیکلمونه

اره با همیم.روز۸ میرم ک بنویسه روز ۹ برم

واژینال برم؟یا مطبش شکمی؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خودش گفت روز۱۱ بیا ولی میترسم بگذره.نمیدونم ۹ برم سونو یا ۱۰

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به سعادتت عزیزدلم ممنون که دعا کردی برای همه  انشاءالله خودتم خیلی خیلی زود بارداربشی باجن ...

فداتشم عزیزم.ممنون

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
2804
اره با همیم.روز۸ میرم ک بنویسه روز ۹ برم واژینال برم؟یا مطبش شکمی؟

من نوبت گرفتم براروز10پری..من همیشه شکمی میرم واژینال دوس ندارم ولی بچه هاعقیده دارن واژینال بهتره. ..یه چیزدیگ بنظرمن دکتر سونوگرافی دقیق تره تا دکترمتخصص زنان ک سونوهم داره داخل مطبش

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 

منم اين سري ميخوام برم دكتر برام بنويسه و يه جاي خوب سونو برم 

وقتي همينطوري ميرم ميگم خودم اومدم انگار دقت لازم رو نميكنن ولي وقتي جواب رو واسه دكتر ميزنه با دقت تر شايد نگاه كنه 

منم اين سري ميخوام برم دكتر برام بنويسه و يه جاي خوب سونو برم  وقتي همينطوري ميرم ميگم خو ...

آفرین اینجوری بهتره حتی من براآی یوآی رفتم گف بذادقیق بهت بگم ..چندیدن بارهی تکرارکرد

من نوبت گرفتم براروز10پری..من همیشه شکمی میرم واژینال دوس ندارم ولی بچه هاعقیده دارن واژینال بهتره. ...

میرم واژینال😕😕ببین ماه پیش روز۱۱ کیت مثبت شد.نهم میرم سونو میترسم بزرگ بشن زود آزاد بشن

میرم واژینال😕😕ببین ماه پیش روز۱۱ کیت مثبت شد.نهم میرم سونو میترسم بزرگ بشن زود آزاد بشن

بازبابدنت بیشترآشنایی خودت بهترمیدونی تامن...انشالله ک این ماه اولین اقدامت گل پسری بشینه تودلت

2809