2777
2789

سلام ، پول لازمم خیلی تو فشارم موهام بلنده خواستم بفروشم البته هنوز ته ته دلم رضا نشده میگم گناهه ، گفتم همینجوری ی نگاه بندازم ببینم قیمتاچجوریه ، وااای ی عالمه موی خوشگل دیدم چشام پر اشک شد با دیدنشون نمیدونم چرا ، کلا پشیمون شدم از فروختنشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همشون بخاطر نیاز مالی نیستن

دوست من واسه تنوع میخواست کوتاه کنه

گفت حالا جای اینکه بندازم دور

یه پولی هم بگیرم😂

هیچ راه دیگه ای نیست؟ حیفه موهات

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
منم مثل شما بی پولم و پول لازم🥲

پس همدردیم ، وااای من ی حماقتی کردم الان کلی پشیمونم ی چیزی خریدم پول کم داشتم قرض کردم الان نمیتونم قرضشو بدم اونم خودش پول لازمممم ، ینی دارم دیوونه میشم از فکر و خیال

پس همدردیم ، وااای من ی حماقتی کردم الان کلی پشیمونم ی چیزی خریدم پول کم داشتم قرض کردم الان نمیتونم ...

دقیقاااااا تو یه شرایطیم

منم همین کارو کردم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

2809