ايشالا كه نتيجه بگيري عزيزم، منم ٤ ماهه رژيم وو رعايت ميكنيم سفت و سخت تا ببينيم چي ميشه تحت نظر دكت ...
ان شاءالله ک نتیجه بگیری
از شوهرت ک خ سخت نیس.با معاشقه هم میشه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام دوستان عزیزم دعوام نکنیدا ولی دوباره استرس اومده سراغم و دلم خیلی اشوبه هر وقت زیر دلم ...
سلام فاطمه جونم الان این پستت رو خوندم عزیزم خدا نکنه غمگین باشی عزیزم.بخدا من کیست داشتم سر هر دوتا دخترم خیلی دیر باردار شدم دومی که تقریبا دو سال طول کشید دکترم میگفت کیست تعادل هورمونها رو بهم میریزه و به این سادگی باردار نمیشی...اصلا نگران نباش از کجا میدونی شاید خدا میخاد سورپرایزت کنه عزیزم امیدت رو از دست نده فقط از خودش بخواه منم مثل تو سنم زیاده ولی امیدم رو از دست نمیدم تلاشم رو میکنم اگر داد شکرش اگرم نداد بازم شکر عزیزم ...میدونم خیلی درگیری مخصوصا ماها که دوتا دختر داریم خیلی زیر فشاریم ولی چاره ای جز صبر و تحمل نداریم ....گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود ....من مطمئنم که خداوند بخاطر دل شکسته مادرت هم که باشه نا امیدت نمیکنه عزیزم .....قوی باش گلم و به رحمت خداوند امیدوار باش...خدا خودش گفته فقط کافران از رحمت من نا امید میشن پس امیدوار باش عزیزم که پایان شب سیه سپید است....
دوستان با تجربه به سوال منم جواب بدید.مییشه بگید ترشحات بارداری چطوریه من بعد از موعدم ترشح ...
عزيزم اگه سفيده و بوي بدي نميده و زياده احتمالش زياده كه از بارداري باشه منم همينجور بودم ولي بازم نميشه صددرصد اطمينان داد بي بي بزار حتما اگه جواب نداد منتظر بمون