2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
واقعا منک گیج شدم نوبت گرفتم شب میرن دکتر. رژیم بهم بده اصلا ادم گیج میشه چی بخوره چی نخوره منم ک ...

برای دختر دار شدن کلسیم و منیزیم  بیشتر باید مصرف کنی و همچنین لبنیات فراوون

منتظر گل پسرام  
بله.البته خ رژیمو رعایت نکردم. امروز میرم بهم برنامه بده.بگ چ داروهایی مصرف کنم

منم تو اقدام پسملم

ویتامین دی من خیلی کم بود هم قرص خوردم هم آمپول زدم دکترم رفتم گفت جذب پتاسیم و سدیمت باید بیشتر از کلسیم و منیزیم باشه

رژیم غذایی داد و چندتا راه کار

منتظر گل پسرام  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو اقدام پسملم ویتامین دی من خیلی کم بود هم قرص خوردم هم آمپول زدم دکترم رفتم گفت جذب پتاسیم و ...

قرصم بهت داد؟سلنیومو کیوتن؟

چند ماه گفت رعایت کنی بعد اقدام کنی؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دوستان عزیزم

دعوام نکنیدا 

ولی دوباره استرس اومده سراغم و دلم خیلی اشوبه

هر وقت زیر دلم تیر میکشه میگم نکنه باردار باشم و با این اقدام بدی که داشتم نتیجه نگرفته باشم و‌😔😔😔😔😔

یکشنبه هفته بعد موعدمه و دلدرد پری دارم دائم گاهی هم سمت تخمدونام تیر میکشه

شبها خواب ندارم از فکر و خیال

خیلی لحظات سختی رو میگذرونم

نمیدونم شاید گناه باشه و‌خدا رو غضب بیاد اما حس میکنم اگر پریود بشم خوشحال میشم از طرفی استرس اینو دارم که شاید دیگه باردار نشم بخاطر پولیپی که دوباره دراومده

روی هم رفته اوضاعم خوب نیست

این بین حرفهای همسرمم مزید بر علت شده

راستش حس میکنم دیگه توانم به صفر رسیده و دارم از پا میوفتم

توروخدا حلالم کنید جو تاپیک رو غمگین میکنم😔😔😔

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2803
سلام دوستان عزیزم دعوام نکنیدا  ولی دوباره استرس اومده سراغم و دلم خیلی اشوبه هر وقت زیر دلم ...

عزیزم آروم باش.اصلا با این همه استرس ک حامله نمیشی

امیدوارم حامله باشیو بچت پسر باشه

استرست طبیعیه ولی امیدوارم پسرت تو دلت باشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

@ابیa  

تبریک میگم بابت سلامتی نی نی کوچولوت الهی ک صحیح و سالم و به وقتش و با جنسیت دلخواه بغلش بگیری بعد این همه استرس این شیرینی حسابی به آدم میچسبه  😍😘😘🥰👌

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
عزیزم آروم باش.اصلا با این همه استرس ک حامله نمیشی امیدوارم حامله باشیو بچت پسر باشه استرست طبیعیه ...

محاله ممکنه با فولی ۲۹ که روز پنجشنبه ازاد شد

و تو سه شنبه صبح اقدام کنی بچه پسر بشه

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2804
سلام زینب جان  حالت بهتره عزیزم؟

سلام عزیزدلم. بهترم خداروشکر . 

شما چطوری؟ گل پسرمون خوبه ؟ 

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
قرصم بهت داد؟سلنیومو کیوتن؟ چند ماه گفت رعایت کنی بعد اقدام کنی؟

ن فقط رژیم غذایی

گفت حداقل یه ماه ولی تا سه ماه بهتره رعایت شه من زیاد رعایت نکردم 

منتظر گل پسرام  
محاله ممکنه با فولی ۲۹ که روز پنجشنبه ازاد شد و تو سه شنبه صبح اقدام کنی بچه پسر بشه

فاطمه جان شما دیگه چرا این حرفو میزنی .واسه خدا مگه محالی هم وجود داره ؟ان شااله خدا معجزه اش رو بهت نشون بده و گل پسرت تو دلت لونه کرده باشه به حق این روز عزیز

2805
سلام عزیزدلم. بهترم خداروشکر .  شما چطوری؟ گل پسرمون خوبه ؟

خدااارو شکر عزیزم .دیروز تا شب درگیر بودم و نتونستم بیام تاپیک و حالتو بپرسم.ولی فکرم پیشت بود.منم خوبم ،نی نی هم خوبه شکر خدا.صبح رفتم ازمایش غربالگری دوم رو انجام بدم دکتر ازمایشگاه گفت بهترین زمان انجام این ازمایش ۱۵هفته و ۳روزه .منم موندم واسه ۳شنبه ان شااله.

سلام دوستان عزیزم دعوام نکنیدا  ولی دوباره استرس اومده سراغم و دلم خیلی اشوبه هر وقت زیر دلم ...

فاطمه جان تعجب میکنم که تو کم اورده باشی...عزیزم بعدشم اگه ما اینجا خودمونو خالی نکنیمو باهم دردودل نکنیم پس بریم کجا.....اونوقت فایده ی اینجا پس چیه به چه دردی میخوره 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
2801