2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
آره خصوصی ها رسیدگی میکنن , وقتی نزدیک 5 میلیون میگیرن برا سزارین دیگه باید همه چیشون خوب باشه ,&nbs ...

عزیزم سونو نرفتی 

💖خدایا ازت ممنونم بخاطر دخترم و پسرم بهترین هدیه هایی که بهم دادی ممنون بخاطر سلامتیشون این شادی و خوشحالی منا نصیب و قسمت همه منتظرا کن انشالله💖
عزیزم رحمت داره واکنش نشون میده  انشالله ماه بعد باردار باشی

سلام فاطمه جون من یک حس خوبی به شما دارم امیدوارم شما هم این ماه باردار باشی یک پسر کاکل زری مطمعن باش بعد از هر سختی یک اسانی است و به ارزوت میرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خصوصی ها رسیدگی میکنن , وقتی نزدیک 5 میلیون میگیرن برا سزارین دیگه باید همه چیشون خوب باشه ,&nbs ...

عزیزم آپادانا زایمان طبیعی هم انجام میدن؟

هزینه طبیعی رو تو آپادانا چقد میگیرن؟

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
2803

سلام ،،،، من امروز رفتم پیش دکترم سونوی قلبرنوشت واسم فردا صبحم میرم واسه تشکیل قلبش ،،، 

یه خانومهتو مطب پیشم بود سنشم بالا باردار بود گفتم خاله بارداری ،گفت آره پنج ماهمه تازگیا فهمیدم ،،گفتم چطوری گفت قصش طولانیه ،،گفت دوتا دختر داشتم سومیو باردار شدم وقتی فهمیدم دخترهدخیلی کفر کردم گریه گردم گفتم خدایا نمیخواشم ،بعد که دخترم اومده دنیا یک ماه بستری بوده بیمارستاندخودم خونریزی شدید گرفتم در حد مرگ، گفت اونموقع گفتم خدایا دخترمو از خودت میخوام منو ببخش خیلی پشمون شدم ، بعد دیگه از همون اوایل فارغذشدنش میرع دستگاه آی یو دی واسه جلوگیری میزاره میگه دیگه بچه نمیخوام ،،،تا اینکه با وجود دستگاه باردار میشه و بچش پسره ،،گفت همه میگفتن باباذتو بارداری میگفتم نه من دستگاع دارم باردار نیستم گفت وقتی بی بی زدم چهار ماهم بوده بعدشم رفتم سونو بهم گفته نی نی پسرع ،، گفت فقط شکر خدا رو بکنید خودش اگهذبخواد میده نخوادم نمیده

😍خدایا شکرت 😍
عزیزم آپادانا زایمان طبیعی هم انجام میدن؟ هزینه طبیعی رو تو آپادانا چقد میگیرن؟

نمیدونم , خودمم تا حالا نرفتم آپادانا 

خودم اهواز نیستم , کار دکتریم اهوازه . اونجا رو زیاد نمیشناسم

عاشقتم یسنا و محمد کوچولو خدایا شکرت برا این دو تا زندگیم 
مطمیعن که نیستم دوم مرداد روز ۱۲سیکلم رفتم سونو دوتا فولی ۱۶و۱۳داشتم فرداش کیت گذاشتم منفی بوددیگه ش ...

منم یبار لتروزول خوردم ۲۳ روزه شد سیکلم ولی من سنو فولیکول رفتم ازاد شده بود روز ۱۵ ..دکتر گفت هورمون هات بهم ریخت ...اون موقع تیرویید داشتم دکتر گفت برا اینه...شما هم احتمالا ۱۶ ازاد شد ولی زود پریود شدین و نمیدونم  انشالله خیره 

الهم صل علی محمد و ال محمد
2804
شوهر منم به زور ميخوره، ولي من زوووور زوركي به خوردش ميدم چاره اي نداوم والا😁

ما یه ضرب المثلی داریم تو شهرمون میگن که طرف هم خدا میخواد هم خرما حالا این شده حکایت شوهرای ما هم پسر میخوان هم نمیخوان ذره ای به خودشون زحمت بدن وااااالا

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اشتهام مثل قبل، آخر غذام هم همیشه نون میخورم غذام تقریبا هر روز برنجیه ولی خب با این حال وزنم خیلی ب ...

چههه خوب که وزنت بالا نمیره

مهم اینکه بچه خوب وزن بگیره

هفته بعد سونو چند هفته ای داری؟

آزمایش بارداری بده  منم اولین بار بعد اقدامم 9 روز پری عقب افتاد دکتر گفت طبیعیه اولین بار بخ ...

ینی صبرنکنم پریود بشم حالا هروقت که شد؟؟؟؟ چون بی بی چکام دوبار منفی شذه 

فردا برم ازمایشکاه یا دکتر زنان ؟؟

ممنونم جوابمودادید عزیرم

خانم ها کسی پست منو نخوند که جواب بده بچه ها من میخوام مهر ماه اقدام کنم که ماه صفر هست اشکالی ندار ...

به نظرم اشکال نداره , قمر در عقرب نباشه میتونی اقدام کنی

عاشقتم یسنا و محمد کوچولو خدایا شکرت برا این دو تا زندگیم 
2805
نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم ف ...

خداوشکر که سالمه ...انشالله ب سلامتی بگذرونی این دوران ونی نی نازتو بغل کنی

عکسش که خیلی گووودووووووئه

عزیزم من از روز پاکی اقدام کردم حتی بعضی وقتها دوبار توی یه روز 😁 آزادسازی دوتا داده بود که نمیدون ...

عزیزم من همش پست ها تو میخونم برای سلامتی پسرنازت دعا میکنم 

انشالله ب سلامتی بگذرونی و نی نی و بغل کنی 

بعده این همه رنج و عذاب پایان خوب و خوشی برات داشته باشه به حق پنج تن

دوستان با تجربه به سوال منم جواب بدید.مییشه بگید ترشحات بارداری چطوریه من بعد از موعدم ترشح دارم خیلی زیاد و شیری رنگ ولی غلیظ و خیلی رقیق نیستولی اصلا بو نمید و خارش و سوزشم ندارم.کمردرد زیاد همراه با دلدرد و یه داغ بودن خاصی تو بدنم احساس میکنم دیروز موعدم بوده پری نشدم امکانش هست با وجود مصرف قرص دوفاستون پریود نشد؟الان این ترشح بارداریه یا عفونت؟نکنه عفونت گرفتم مانع پریود شدنم شده؟اگر کسی چیزی میدونه خواهش میکنم راهنمایی کنید 

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
2801