2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
راستش منم هیچ وقت این نیمه پرو نتونستم رعایت کنم 😂 منم نصر بودم اشکال نداره تو آب بخور اگر زیادی ا ...

عزیزم شمام نصر بودی؟ برای انتقال کاره خاصی گفت انجام بدی؟ من یک شنبه پانکچر کردم ببخشید اینقدر واضح توضیح میدم ولی ترشحاتم صورتی رنگ هست و مثل آخرای پریودی هستش چکار کنم؟؟

راستی من از شهرستان میام به نظرت بمونم یا همون روز برگردم حدود 4 ساعت راهه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش منم هیچ وقت این نیمه پرو نتونستم رعایت کنم 😂 منم نصر بودم اشکال نداره تو آب بخور اگر زیادی ا ...

ماهی جان ببخشید خیلی سوال میپرسم شما آسپرین داشتی؟ دکتر چند تا واست انتقال داد؟ با نصر پانکچر داشتی؟؟ ببخشید توروخدا خیلی استرس دارم  

عزیزم شمام نصر بودی؟ برای انتقال کاره خاصی گفت انجام بدی؟ من یک شنبه پانکچر کردم ببخشید اینقدر واضح ...

سلام عزیزم بله با دکتر نصر هستم

ترشحات بعد. از پانکچر طبیعیه اما اگر فکر میکنی زیاده به خانم دوستی شرح حالتو تل گرامیا واتس اپ کن ایشون راهنماییت میکنن

برای انتقال نه کاره خاصی نمیگه 

راستش اگر شرایطش رو داری دو سه روز بمون تهران 

وگرنه دوستان زیادی. بودن که مسیرهای بیشتر رو رفتن و مثبت شدن 

من کلا عقیده دارم هرکاری که به آدم اون لحظه آرامش میده همون کارو باید. انجام داد

چون اینکار غیر از بعد. علمیش بخش بسیار زیادیش به روان و. روحیه خودمون ربط داره 

مطمینا مهمونا جایی که میزبان بهشون آرامش میده و با حال خوش ازشون پذیرایی میکنه خیلی علاقمند تر به موندن هستن 

توکل به خدا امیدوارم بهترینها برات مقدر. بشه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان_سبحان7#  

بسلامتی

عزیزم وقتی برا اولین بار آقا سبحان 😍😍😍😍گلت رو بغل کردی برای همه بچه های اینجا و من دعا کن😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ماهی جان ببخشید خیلی سوال میپرسم شما آسپرین داشتی؟ دکتر چند تا واست انتقال داد؟ با نصر پانکچر داشتی؟ ...

این حرفا چیه عزیزم هرسوالی داری در خدمتم

بله با نصر پانکچر داشتم 

من بخاطر شرایطم سه تا بلاست انتقال دادن

بله آسپرین از یکماه قبل انتقال داشتم تا چند وقت پیش چون توی بارداری مرتب لک بینی و خونریزی داشتم فعلا تا ویزیت غربالگری قطع کردن شنبه که برم برای ادامه خوردنش برام تصمیم گیری میکنن

سلام عزیزم بله با دکتر نصر هستم ترشحات بعد. از پانکچر طبیعیه اما اگر فکر میکنی زیاده به خانم دوستی ...

عزیزم منظورم ترشحات خونابه ای بود.

مرسی گلم از راهنماییت انشاله نی نیتو صحیح و سلامت بغل کنی واسه من هم دعا کن  

این حرفا چیه عزیزم هرسوالی داری در خدمتم بله با نصر پانکچر داشتم  من بخاطر شرایطم سه تا بلاست ...

دکتر نصر بمن هیچی نداده حتی فولیک اسید خیلی عجیبه!!!!!

خودم دارم فولیکو میخورم

عزیزم من برای پسوریازیس سوال کردم گفتن منعی برای بارداری نداره و ربطی هم به آزمایشهای ایمنی انعقادی ...

نه عزیزم منعی که نداره بستگی داره خیلی چیزا،ببین من یه بار سابقه افت بتا داشتم،یه بار میکرو منفی،واسه همین بعد اینکه گفتم به دکترم گفت آزمایش بده که یه فاکتورم مشکل داشت،از طرفیم ما تو ژنمون آرتریت روماتوئیدم داریم اونم خود ایمنیه واسه همین مجموع اینا باعث شد دکتر بهم داروهای ایمنی رو بده و اینبار اینطوری انتقال دادم تا ببینم نتیجش چی میشه. 

اگه آز ایمنی ندادین بدین بهتره کار از محکم کاری عیب نمیکنه

عزیزم منظورم ترشحات خونابه ای بود. مرسی گلم از راهنماییت انشاله نی نیتو صحیح و سلامت بغل کنی واسه م ...

عزیزم من خودم چون تعداد. تخمکم زیاد. بود. و. خیلی سرنگ خورده بودم ترشحات و. دلدرد. تا یکهفته تقریبا داشتم چون. نگران بودم ویزیت شدم دکتر گفتن طبیعیه

البته من چون. آسپرین هم داشتم خونم رقیق شده بود بعد. از بهوش اومدن فهمیدم یه گاز بزرگ داخل واژنم گذاشته بودن که بعد. خارج کردن

ممنونم از محبتت عزیزم انشالله 

انشالله بزودی. قسمت شما

عزیزم چجوری چ مدارکی بردی ک هلال احمربهت داد؟تورشت میگن فقط بایدبارداربوده باشی قبلاوسقط بشه ک بتونی ...

من نامه دکترو داشتم ولی براشون زیاد مهم نبود گفت آزمایشاتو باید بیاری،آزمایشای ایمنیمو بردم و گفتم یه بار افت بتا داشتم گفت اونو حتماااااا بیار خیلی مهمه،خلاصه با اینا بهم دادن،یه بارم که میکرو منفی داشتم کلا با همه آزمایشام رفتم

دکتر نصر بمن هیچی نداده حتی فولیک اسید خیلی عجیبه!!!!!  خودم دارم فولیکو میخورم

نمیدونم چرا

ولی من هربار میرفتم تمام داروهامو چک میکردن 

فولیک هم پنج تجویز میکردن ولی من چون. فمیبیون میخوردم میگفتن دیگه نیاز نیست فولیک بخورم و ویتامین د سه  هر روز داشتم دوز هزار

تیروییدم رو پیشنهاد دادن برم پیش دکتر غدد بررسی کنم

برای تنبلی تخمدانم هم گلوکوفاژ داشتم

بله انجام دادم. فقط اینو میدونم بایذ آسپرین و هپارین مصرف کنم. هنوز نرفتم واسه سیکل که دکتر ببینه

آها خب شما مشکل انعقادی دارین این مشکلو منم دارم آسپرین میخورم و هپارینم بعد انتقال روزی دو تا دارم 

❌❌❌❌❌❌❌دوستان کسی هست این چند رو آینده وقت دکتر طرازی رو داشته باشه ..ولی نخواد بره ..وقتشو بده به من ..

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

تو رو خدا اگه کسی هست دریغ نکنه ...خیلی مهمه .

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

گلم به نظرم نکن، بذار بعد زایمان ت ان شاء الله  تجربه خودمو بگم، تا قبل لیزر من کیست آندومتریو ...

ممنون عزیزم.ولی فکر نکنم که کیستت به لیزر ارتباطی داشته باشه .چون چندسال پیش من از یک پزشک متخصص زنان پرسیدم گفت عمق نوذش تا حد پوسته و به اندام های داخلی مثل رحم اصلا نفوذ نمیکنه.