2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان اگه قیافه منو ببینی که هیچ استیکری جوابگو نیست خودت منفجر میشی از خنده، آخه عزیزم چرا تجر ...

چون دیگه تحمل منفی شدن ندارم. برای این سری دیگه اومدم تهران . پیش دکتر نصر

میترسم این همه هزینه و سختی راه و .... بازم جواب نگیرم

من انتقالهای قبلی همیشه شرایط خودم و جنین عالی بوده ولی منفی شده. وقتی دکترا میگن بدشانسی که منفی میشی چیکار کنم؟

مارال جان منفی هات رو درست برسی کردن دلبلی هم براشون دارن؟ مشکل کجاست اسپرم،تخمک،اندومتر،لوله،اندو ...

آره بررسی کردم

ایمنی اتنعقادی کامل دادم مشکلی نبود

یکی از لوله هام بسته. هیدرو هم نیست

اسپرم مورفو آنرمال 97 درصده. که اونم وقتی جنین بلاست با کیفیت هخوب تشکیل شده دیگه نه اسپرم ضعیف بوده نه تخمک

کیست و فیبروم ندارم

اندومتریوز خیلییییی خفیف لگنی دارم که کیست ساز و ... هم نیست. تو لاپرا فهمیدن و گفتن مانعی برای بارداری نیست

رحمم شکلش طبیعی

چسبندگی ندارم

تیروئید و... همه نرمال

واقعا نمیدونم چیکار کنم

زینب جان تو رویان به کی زنگ بزنم برا قطع داروها؟؟

چجور قطعشون کنم؟

دوستان دیگه شما بعد از منفی چطور داروهاتونو قطع کردین

من هنوز دارم استفاده میکنم😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

آخییییی خداحفظ کنه گل پسرتورویاجون،مبارکت باشه قدم نورسیدت،چقدشیرینه هزارماشاالله مثل فرشته هاست،خداحفظش کنه باپدرومادر😚💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آز ایمنی رو انجام دادین؟من  CD 16  یا ۱۹ دقیق یادم نیست یدونه از رنج آزمایشگاه بالات ...

عزیزم من برای پسوریازیس سوال کردم گفتن منعی برای بارداری نداره و ربطی هم به آزمایشهای ایمنی انعقادی نداره. شما از دکترتون پرسیدین چی گفتن به شما؟

آره عزیزم از هلال احمر، تقریبا ۱۱،۱۲ روز قبل انتقال تزریق کردم،گفت اگه مثبت شدی دقیقا یک ماه بعد از ...

عزیزم چجوری چ مدارکی بردی ک هلال احمربهت داد؟تورشت میگن فقط بایدبارداربوده باشی قبلاوسقط بشه ک بتونی بااین مدارک برنرخ دولتی بدن سرموبهت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام بچه ها دوستانی که منفی شدن خیلی ناراحت شدم به خدا کاملا درک میکنم خودم هم 8 ساله منتظرم اما باور کنین چاره ای جز صبر نداریم انشاءالله به وقتش انتظار ما هم تموم میشه. دوستان یه سوال من دیروز پانچکر شدم سفیده تخم مرغ رو ابپز کنم بخورم؟زرده شو هم بخورم مشکلی ایجاد میکنه؟ 🙈

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........