2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
عزيزم يعني صبر كنيم يبار ديگه پريود بشيم بعد بريم سونو و تيتر بتا؟ اينجوري اگه بقايا مونده باشه كه ...

نه الان باید بریم سونو و بتا 

ساناز جان بقایا دارن که دکتر بهشون گفته با پریود بعدی از بین می ره

پی جی دی بیماری خاص و شناخته شده رو بررسی می کنه مثلا تالاسمی

اما پی جی اس حالت غربالگری داره و بیماری ها و اختلالات کروموزومی مختلف رو اسکرین می کنه

هایپر شدین؟به منم دادن نگران نباشید منم ۳تا زدم بعدش برام قطع کردن پریود شدم

دیروز که پانچکر شدم چیزی بهم نگفتن اما از قبل پانچکر که هم دکتر گفته بود انتقال نمیدم این ماه. امروز زنگ زدم ماما پرسیدم میگه تو امپول هات رو بزن پنجشنبه بیا راستی به من ستروتاید هم دادن روزی یکی بزنم صبح اونو دیگه چرا دادن اخه؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت تزریق کردی؟میشه بگی چطوری تزریق کنم؟

اره تزریقش کاری نداره اگه اصلا بلد نیستی هیچ تجربه نداری برو تزریقاتی بگو بهت یاد بده و بعدیا رو خودت بزن

من در ویالها رو جدا میکردم بعد با سرنگ انسولین خارجی آب مقطر کشیدم و مجدد سرنگ داخل پودر پرگووریس تزریق کردم و یکم صبر میکنی پودر حل بشه آروم ویال میچرخونی تا کامل حل شد ،دوباره مایع میکشی داخل سرنگ و هواگیری میکنی  و دور ناف با فاصله ۴  انگشت از اطراش میتونی با زاویه ۹۰ درجه تزریق کنی 

نت بزن آموزش تزریق زیرجلدی سایت آپارات انواع تزریقات آموزش میده

آرزو جان درخواست دوستیمو قبول می کنی لطفا

قبول کردم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اره تزریقش کاری نداره اگه اصلا بلد نیستی هیچ تجربه نداری برو تزریقاتی بگو بهت یاد بده و بعدیا رو خود ...

ممنون عزیزم،چرا سینافکت تزریق کردم ولی پرگوویس چون پودرداره این مدل رو تاحالا تزریق نکرده بودم

سلام به همگی.کسی میدونه که لیزر موهای زائد مخصوصا ناحیه بیکینی چند روز قبل از انتقال جنین مشکلی داره ...

گلم به نظرم نکن، بذار بعد زایمان ت ان شاء الله 

تجربه خودمو بگم، تا قبل لیزر من کیست آندومتریوما نداشتم، حالا نمی دونم ربطی داشت یا نه 

باشه عزیزم ممنون...بخدا حرصم گرفته از دست دکترم😤

سلام

حرصت نگیره از دست دکترت

چون من هنوز تحت نظر همون دکتری هستم ک میکرو برام انجام داد

دقیقا 18هفته بود گفتم کلسیم برام نمینویسین

انقد بدش اومد گفت مگه ویتامین دی روزانه نمیخوری

گفتم اره

گفت پس کاری ب داروهاتون نداشته باشین ما خودمون میدونیم چی بگیم بخور چی نخور

اتفاقا گفت امروز تو چندمین نفری هستی ک کلسیم رو خودت پیشنهاد میدی و من اصلا معتقد نیستم بخوری

بهرحال نظراتشون متفاوته ولی تو نگران نباش اگه نخوردی چون منم اصلا نخوردم

بچه ها واسه انتقال چی بخورم برام خوبه؟ چکارای انجام بدم انتقالم مثبت بشه

عزیزم میوه، آب فراوان، غذاهای مقوی و ترجیحا کلا خونگی، نه طبع خیلی سرد نه خیلی گرم کلا ببین خودت با چه مواد غذایی راحت تری، من آناناس همیشه می خوردم بعد انتقال هم خوردم ولی اگر بدنت عادت نداره چیز جدید رو نخور تو این دوران کلا یهو سبک غذاتو عجیب غریب نکن، دو سه بار نشاسته خوردم ولی چون مستعد یبوست بودم ادامه ندادم، یبوست خیلی بده نذار گرفتارش بشی

بچه ها واسه انتقال چی بخورم برام خوبه؟ چکارای انجام بدم انتقالم مثبت بشه

آها راستی بعد انتقال نگیری استراحت مطلق کنی اثر معکوس داره، زندگی عادی خودت رو داشته باش فقط چیز سنگین بلند نکن و تو ظهر گرما بیرون نرو 

سلام بچه ها دوستانی که منفی شدن خیلی ناراحت شدم به خدا کاملا درک میکنم خودم هم 8 ساله منتظرم اما باو ...

آره گلم آب پز کن، روزی حداقل 4 تا بخور اگر ریسک هایپری بیشتر داری روزی 8 تا، زرده هم گاهی بخور نه همیشه چون کلسترول خون رو بالا میبره