2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
فدات بشم عزیزم....  جدیدا یه کم مشغلم زیاد شده....  بچه هام وقت بیشتری میخوان....  ...

ای جووون دلمممم.فدای پرنسس ناز و پسر وروجکتون اخه😍😍😘تا باشه از این مشغله ها عزیزدل...ان شاالله تن خودتون و خونوادتون سالم باشه و زندگیتون سرشار از عشق

ما‌ هم شدیدا دلتنگتون میشیم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ب خدا دست خودم نیست سینه هام خیلی کوچیک شده اون دوتا سقطامم سینه هام کوچیک شد

عزیزدلم توروخدا از این فکرا نکن...من میگم شاید تلقینه یا خیلی دقت میکنی بهشون...بنظرم یه سونو برو از این استرسا خلاص شی.من مطمئنم وروجکت حالش خوبه...درضمن قبلا رو فراموش کن...نی نیتو ناراحت نکن با این فکر و خیالا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله منفي شد 😭😭

عزیزم من دیروز اسم شمارو هم توی لیست مامانا نوشتم و گفتم مبارکت باشه...اشتباهمو ببخشید گلم،معذرت میخوام. ولی به فال نیک میگیرم ان شاالله خیلی زود میای میگی معجزه ی خدا تو دلت لونه کرده😘❤

من قبل تخمک کشی سونو درآب دکتر میخواست بکنه هرکاری کردن دهانه رحمم باز نشد خیلی حالم بد شد حتی بدتر ...

فدات عزیزم انشالله 

انشالله خدا کمکمون کنه نتیجه بگیریم هممون راحت بشیم از این استرس ها😥

سه هفته پیش ک برا ان تی رفتم یعنی دوازده هفته

بنظرم اگه خیلی نگرانی و استرس داری قبل غربالگری دوم یه سونو برو عزیزم.توی همین هفته ی آینده

بنظرم اگه خیلی نگرانی و استرس داری قبل غربالگری دوم یه سونو برو عزیزم.توی همین هفته ی آینده

خیلی میترسم برم . فردا وقت آزمایش غربالگری دوم دارم و نوبت بهداشت . یعنی بهداشت پانزده هفته صدای قلب رو گوش میگیرن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خیلی میترسم برم . فردا وقت آزمایش غربالگری دوم دارم و نوبت بهداشت . یعنی بهداشت پانزده هفته صدای قلب ...

فردا غربالگری دومت؟زود نیست گلم؟از ۱۸ هفته میرن اخه...

اگه بهداشت میری که خیالت راحت صدای قلبشو برات میذارن...من دقیقا ۱۵ هفته و خوردی بودم رفتم بهداشت گفت اگه هماتوم نداشتی برات صدای قلبشو میذاشتم چون هماتوم داری ریسک نمیکنم فشار بدم ممکنه به لک و خونریزی بیفتی...ولی اگه مشکلی نباشه حتما میذارن صدای قلبشو

برو خیالتم راحت میشه گلم

فردا غربالگری دومت؟زود نیست گلم؟از ۱۸ هفته میرن اخه... اگه بهداشت میری که خیالت راحت صدای قلبشو برا ...

فردا پانزده هفته آزمایش غرباگری دوم دارم و سونوش همون هجده هفتس . مگه شما آزمایش غربالگری دوم ندادین ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم مصرف قند و شکر رو خیلی کم کن در حد صفر، کلم و سویا و محصولاتش مثل شیر سویا هم باعث تشدید کم کاری ...

مرسی گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام خانومی به لطف خدای مهربون و دعای شما دوستای گلم منم مثبت شدم بتام ۲۵۰ شد انشالله بالاتر بره هن ...

مبارک عزیز دلم ایشالا سالم بغلش بگیری😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اگر فقط یه لوله رو بر میدارن و فشار بهت نمیاد مشکلی نداره وگرنه از دکترت بپرس بالاخره ریسک عفونت هست ...

آره یدونه لوله خدا کنه فشار نیاد دفعه قبل با اینکه برنداشت لوله رو اذیت شدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏