2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم من آمپول پیورگان داشتم خارجیه و خودم از دکترم خواستم حتما داروهای پانکچرم خارجی باشه این آمپول ...

خب راحت پیدا شد این امپول ؟ من که هر سری به دکتر

م گفتم امپول گونال منو عوض کن رو من جواب نمیده سه تا از پانکچرام با گونال بود یکی با سینال میگفت گونال از همه بهتره !!! اینبار هم خودم گفتم دیگه گونال نیست و منم نمیخوام خودم اسم النا رو اینجا شنیده بودم بهش گفتم اونم نوشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من اینو دو سال پیش زدم با بیمه تامین اجتماعی اون موقع اینجوری بود که اول بردم تامین اجتماعی مرک ...

اوکی اینطور که متوجه شدم شما اول خریدید بعد بردید تایید گرفتید به من داروخانه رویان گفت اول باید بری تایید بگیری بعد بری داروخانه ای خودشون میگن ،، گفت همون آدرس روبروی پارک لاله باید ببرم ، بعد گفت گزارش سونو و گواهی دستور پزشک و آزمایش اسپرم همسرمم ببرم، حالا نمیدونم آزمایش همسر من که موردی نداره ببینن قبول میکنن یا نه ، شما چه مدارک ناباروری بردید؟ مثلا کپی مدارک پانکچر یا انتقالمم بنظرتون ببرم ؟ آخه مدارک دیگه ای من ندارم

منم مشکل مرخصی و راه دور رو دارم اما بدنم و ذهنم توانایی اینکه دوباره چندین ماه تو پروسه دارو پیدا ک ...

مممنونم عزيزم ولی دیگه ناامیدم حتی از ای وی اف چه برسه طبیعی ،من پارسال برای اولین بار طبیعی باردار شدم و خدا میدونه از خوشحالی به عرش رفتم فکر کردم مثل خیلی ها بلاخره برای منم معجزه شده ولی با کله خوردم تو فرش و بارداریم پوچ بود و چه عذابی سر کورتاژ کشیدم و چقدر بابت همین بارداری کارای اای وی افم عقب اقتاد و چه گریه ها چه اعصابی که خرد نشد نفهمیدم تقاص کدوم کارام بود ،،، میدونید ناباروری منو بجز همسرم هیچکس نمیدونه حتی خواهرم حتی دوستان صمیمی پس میام اینجا درددل میکنم و میدونم تقریبا اکثریت بچه های اینجا مثل خودم تجربه ها و غم‌های بدی دارن میدونم حتی بعضی ها قضایای بدتر از منم پشت سر گذاشتن ،وقتی شما میگید دیگه بریدید من اینو با تک تک سلولهام درک میکنم خودمم تو این وضعم ولی نمیتونم به شما بگم ادامه نده اتفاقا حتما بعد از یه استراحت‌ ادامه بده ببین منم ناامیدم ولی بازم دارم دست پا میزنم مزاحم دوستان میشم تا ببینم بازم جایی و روزنه ای هست ،زمان برای ماها مهمه اگه بیست سال کوچیکتر بودیم میشد ول کنیم ببینیم چی میشه ولی الان نهایت تا چند سال وقت هست دیگه آدم سعیشو میکنه دیگه ،حالا یکی باید این حرفا رو به خودمم بگه ها

هممون همینیم خواهر ....کل زندگیمون شده همین قضیه ....به خاطر دارو هم که همیشه اسیریم ....خود نابارور ...

انشاله عزيزم     ، بله هممون اینجا کوه دردیم فقط هرکس این راه رفته متوجه میشه درد ماها چیه

سلام دوستان بهترین تایم آزمایش اسپرم چه زمانی هست ؟ببخشید یکشنبه شب آخرین انزال بوده چند شنبه بره به ...

3 تا 5 روز از آخرین تخلیه اسپرم باید گذشته باشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خب راحت پیدا شد این امپول ؟ من که هر سری به دکترم گفتم امپول گونال منو عوض کن رو من جواب نمیده سه تا ...

آره عزیزم خیلی راحت پیدا شد یکم گرون بود ولی بیمه پایه تامین اجتماعی خیلی خوب ساپورت میکنه یادمه داروهای پانکچرم 16 میلیون شد که بیمه تامین اجتماعی 13 میلیون رو حساب کرد من 3 تومن دادم اونم 2 و خورده ای تکمیلی داد تقریبا داروهای پانکچر رایگان شد

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن