2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
من هنوز جواب نگرفتم ولی حرفتو به فال نیک میگیرم

ساعت چند اماده میشه فکر کردم۲ دادن 😁😊😉

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هفته پیش از تهران گرفتم 15 تایی روش قیمت زده 78000 تومن

عزیزم شماره ی داروخونه ش رو ندارین؟میتونن پست کنن بنظرتون؟

منم دوماه قبل شیراز هر بسته ش همین قیمت میگرفتم.الان به شوهرم گفتن ۴۰۰

منم ۴ تا بسته شایدم بیشتر نیاز دارم...خیلی میشه اخه!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه هاییکه هنوز ۴هفته و ۲روزشون نشده میشن ماه و اعمال ماه ۱ این امروز و فردا هم ۵شنبه جمعس و انجام بدین

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

روزهای۵شنبه و جمعه سوره یس و صافات رو بخونید و به شکم خود بدمید

صبح ها کمی سیب شیرین بخورید

نمازهارا در اول وقت بخوانید

قبل از نماز ابان و اقامه بگویید و دست را روی شکم بگذارید

هر روز صبح ناشتا بر۲عدد خرما سوره قدر را بخوانید و فوت کنید و بخورید

نوش جونتون😁

و در اخر حتما برای من صبح به صبح روزی یکبار و توصیه شده بیشتر دعا کنید😂

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم شماره ی داروخونه ش رو ندارین؟میتونن پست کنن بنظرتون؟ منم دوماه قبل شیراز هر بسته ش همین قیمت ...

عزیزم من تهران نیستم داروها رو شوهرم رفت گرفت از شوهرم بپرسم ببینم اسمشو میدونه یا نه اگه نمی دونست باید زنگ خواهر شوهر ابجیم بزنم اون اسم داروخونه رو میدونه شاید شمارشو هم داشته باشه نزدیک خونشون بود اون داروخونه 

دوستان تهرانی،میشه کمکم کنید؟داروخونه ای که مطمئن هستید شیاف سیکلوژست داره میشه شمارشو بهم بدین؟

ممنونم‌ از‌ همتون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من تهران نیستم داروها رو شوهرم رفت گرفت از شوهرم بپرسم ببینم اسمشو میدونه یا نه اگه نمی دونست ...

ممنون میشم برام بپرسی عزیزدلم...هروقت شمارشو‌ پیدا کردی بهم یه خبر بده خانمی❤

الهام و تارا و مسي جان ماماناي خوش خبر امروز لطفا راهنماييم كنيد 

عزیزم من دو دفعه قبلی جنین های فریز و بلاست داشتم . سل تراپی کردم و‌‌ خراش رحم دفعه دوم داشتم. قرص استرادیول و‌پردنیزولون و امپول پروژسترون و اسید فولیک و اسپرین و امپول انوکساپارین. همه چیزم رعایت کردم از خورد و خوراک گرفته تا استراحت اما خواست خدا چیز دیگه ای بود‌ و نشد.

این سری من فقط قرار بود پانکچر کنم و انتقال بمونه برای معلوم نیست کی. برای همین تغذیه خاصی قبل انتقال نداشتم.

ولی  خدا خودش همه چی رو یه جوری درست کرد که من چهار روز بعد پانکچر انتقال دادم و واقعا فکرشم نمی کردم. جنین هام بلاست نبودن کار اضافه دیگه ای هم نکرده بودم. دارو هم فقط بهم پروژسترون و‌انوکساپارین و یدوفولیک داد. دیگه هیچی نداشتم. اما فهمیدم خواست خدا بالاتر از هرچیزیه. ایندفعه به کمک خودش ارامش نسبتا بیشتری داشتم سر خودمو با کتاب و فیلم و نقاشی کردن پر می کردم.

ولی اینم بگم از زمان پری تقریبا تا یه هفته هر شب روغن سیاهدونه می زدم. سعی می کردم چیزای گرمی بخورم چون طبعم سرده. البته این کارا رو کردم که واسه پانکچرم خوب باشه چون نمی دونستم انتقال دارم. ولی گرم نگه داشتن رحم خیلی موثره به نظرم

در اخر هم اینکه همه اینایی که گفتم اگه خواست خدا نبود فایده ای نداشت. اون خودش بهترین زمان رو برای هممون در نظر گرفته. من بعد هر منفی خیلی بی قراری می کردم و همش می گفتم چرا اما بعد که اروم میشدم میگفتم خدایا شکرت حدما صلاح نبوده . اما مطمین بودم یه روزی لطفش شامل حالم میشه❤️

انشاءالله به زودی شما و همه منتظرا دامنشون سبز شه❤️🙏

باشه عزیزم چند ساعت دیگه زنگش میزنم بهت خبر میدم

لطف میکنی‌گلم

شرمنده زحمتت دادم عزیزم❤

بچه ها شیاف سیکلوژست چه معضلی شده!!! ظاهرا اصلا گیر نمیاد و قیمتش سه چهار برابر شده!!! یکی دوماه ق ...

نه من همون 70،80 میگیرم، البته هر داروخونه ای نداره ولی قیمتش دیگه انقدر زیاد نشده😳😳چه خبره 400😢

عزیزم من دو دفعه قبلی جنین های فریز و بلاست داشتم . سل تراپی کردم و‌‌ خراش رحم دفعه دوم داشتم. قرص ا ...

تبریک میگم مامان شدنتو خانمی.خداروشکر که نتیجه‌گرفتی.ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی😘❤

عزیزم منظور اینه روزی نیم‌کیلو گوجه بخوری.. ن اینه مثلا تو امروز با پنیر میخوری پس فردا یکی دوتا تو ...

💓 شوهرمم همینو گفت 

گفت من بجای رب یه دونه تو سوپت میرختم 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم