2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بیایددد

1604 بازدید | 94 پست

هروز منو شوهرم سر چیزای چرت دعوا میکنیم یروز میگه نمیونم جهزیه ات کمه یروز میگه پول ندادن بابات اینا یروز میگه ببین یلدایی چی میارن یروز میگه دختر فلانی جهیزیش خوبه منم ناراحت که میشم میگه من با منظور نگفتم که شوهرم این‌جوریه  که حرفاش میگه بمون رفتارش میگه برو بعد دیروز اومده خونه میگم بیا باهم حرف بزنیم زیاد فیلم نبین که بیا منو بغلم کن بعد هیچی نگفت بعد منو تلویزیون رو خاموش کردم ناراحت شد و خوابید و بعد هم پاشد رفت سر کار با قیافه افتاده منم گفتم دیگه نمیتونم تحمل کنم این وضع رو میگه یا باید پشت من باشی و هرچی میگم رو گوش کنی بعد اینم میگه که مثل س..گ از چشمم افتادی و اگر درست نکنی و هرکاری من میگم رو انجام ندی باید طلاق بگیریم طلاقم قرار باشه  بگیریم توافقی که من مهریتو ندم و طلاقتو بدم اگر مهریه میخای من میدم چشم ولی طلاق نمیدم مهریتو میدم برو بشین خونه بابان حالا شما بگید من چیکار کنم  جدا شم یا بمونم اینم بگم دست بزنم داره شوهرم ۱۵ سالم اختلاف سنی داریم من ۱۶ سالمه اون ۳۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مشخصه جواب واقا برات سواله؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

میترسم دیگه حسرت همه چی‌به دلم بمونه اخه میگه مهریتو میدم طلاقت نمیدم

نه نترس این چیخ که خودتو گرفتارش کنی جدا شو برو پیش خونوادت 

دو فردای دیگه بچه میوفته بغلت راهی نداری

ولش کن بزار بره دیونست

اخه میترسم ابروم بره

اینکه کتک بخوری و تحقیر شی سخت تره یا مطلقه باشی؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

دیگه عزیزم اون زمان ک بابا بچه 16 ساله رو میداد به مرد 31 ساله باید فکر الانش میبود 

الانم بیاد تحویل بگیره

عمر جوونی تورو سوزوندن

فکر کردی چرا اومده تورو گرفته چووون میخگاد تربیتت کنه هرچی گفت بگی چشم