2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نفسی جون،تبریکککککککک ان شاالله دامادش کنی😘😍😂😂😂😂😂😂😂

فدات عزیزم...ب امید خدا بزودی قسمت  خودت از این عروس دامادا😚😚😉

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها بعد از انتقال چی غذاها باید خورد رفتم مطب هم از غذاها میگفتن از قبل وبعدش من قبلش که همین غذاها معمولی خوردم .اثر منفی داره

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بعد از انتقال چی غذاها باید خورد رفتم مطب هم از غذاها میگفتن از قبل وبعدش من قبلش که همین غذا ...

عزیزم.من.تغذیم.کاملا معمولی بود فقط ادویه جات و غذاهای طبع گرم قاعده اور نخوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان من امروز روز ۴ پری رفتم پیش دکترم و سونو انجام داد برام آمپول منوتروپین نوشت ۱۰ تا ۲۵ خرداد هم گفت بیا برای سونو مجدد الان برای همسرم تغذیه چطور باید باشه دکتر گفت گرمی بده بخوره مثل چی شما تجربه داشتید؟

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
آنا جان و دوستان يه سوال  حالت تهوع از كي شروع ميشه؟  ميشه اصلا حالت تهرع نداشت؟  ...

عزيزم من كلا توي بارداريهام حالت تهوع زيادي نداشتم اين سري كه كلا نداشتم فقط يك بار يك ماه پيش اون هم سرديم كرده بود ربطي به حالت تهوع بارداري نداشت .

سر دخترم هم تا ٦ ماه اول اصلا حالت تهوع نداشتم ولي ٣ ماه آخر معده ام بهم فشار مياورد صبح ها حالت تهوع و تهوع داشتم .

فدات عزیزم...ب امید خدا بزودی قسمت  خودت از این عروس دامادا😚😚😉

نفسی جون تبریک میگم انشاالله شادیاشو ببینی😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها شما که تهران هستید داروهای ivf رو از کجا تهیه کردید ... خیلی کمیاب شده ... شوهرم نتونست پیدا کنه لطفا اگر داروخانه ایی توی تهران میشناسید به من اطلاع بدید... البته اگر جدیدا خریدید ... چون قبلا و چن ماه پیش مشکلی نبود

بچه ها شما که تهران هستید داروهای ivf رو از کجا تهیه کردید ... خیلی کمیاب شده ... شوهرم نتونست پیدا ...

داروخانه دكتر قمي- رو به روي بيمارستان آتيه - شهرك غرب

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦