2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دولتی ...میشه هزینه هر دو  رو بگین

عزیزم من که هزینه های دقیق رو نمیدونم ضمنا هزینه ها گفتم که دو دسته هستن..... 

هزینه دارو... 

هزینه عملهایپانکچر و انتقال.... 

داروها که بستگی به میزان نیاز بدنت داره.... 

ممکنه تا 2-٣ میلیون بشه.... 

یا کمتر یا حتی بیشتر.... 

اما خوب عمل‌ها تو مراکز دولتی ظاهرا اگه شرایطش داشته باشی خیلی پایینه.... 

دوستانی که دولتی میرن بهتر میتونن کمکت کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به جای امپول پروژسترون چه شیافی میدن؟ من روزی ۲تا آمپول پروژسترون تو یک سرنگ میکشم و میزنم دیگه با سنم انقدر درد میکنه و ورم کرده میخام بگم دکتر برام شیاف بده

یکیه با هم؟ و تاثیرش🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنونم یعنی امکان داره اون دوتا بزرگ نشن و از بین بزن?و اینکه بایستی جفت رویان تشکیل میشد یا هنوز زن ...

عزیزم بله امکانش هست رشد جنینی متوقف بشه و جنین دیگه ای به رشدش ادامه بده.... 

بقیه سوالتو متوجه نشدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لکه هامم جوریه که فقط با شیاف ده حد یک قطره میاد پایین.دکترم گفت لکه داشتی آمپول بزن.دوسه روز پیش کم ...

منم تا زیاد راه میرم دل درد پریودی میگیرم اما بعد یکی دوساعت که دراز میکشم خوب میشه خدارو شکر سعی کن راه بری اما به خودت فشار نیاری🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها به جای امپول پروژسترون چه شیافی میدن؟ من روزی ۲تا آمپول پروژسترون تو یک سرنگ میکشم و میزنم دی ...

منم به خاطر درد عوضش کردم با شیاف.دکترم گفت لکه داشتی پروژسترون بزن.اولاش خیلی مهمه که آمپول بزنی حداقل یک هفته بعد انتقال.خیلی جاها هم مث رویان از اول فقط شیاف میدن

سلام خانوما يه چند مدل سوپ كه بي مشكل باشه موادش ميگين لطفا براي جلوگيري از يبوست ميگن بيشتر سوپ خ ...

سوپ آلو معركه است براي يبوست 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

[QUOTE=92963993]شیاف سیکلوژست 400 روزی 

عصرا ساعت ۳ امپول میزنم و شبها یه دونه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ میزارم پس اینا کارش یکیه؟؟

شیاف ۴۰۰ من ۲تا امپول میزنم چنده دوزش؟

یعنی ممکن بگه به جای امپول مثلا روزی ۳تا شیاف بزارم؟ هر ۸ساعت یکی

بچه ها به جای امپول پروژسترون چه شیافی میدن؟ من روزی ۲تا آمپول پروژسترون تو یک سرنگ میکشم و میزنم دی ...

منم دقيقا همين وضعيت و دارم. دكترم گفت آمپول و بزن كه خيالت راحتتر باشه. كمپرس آبگرم بزار روش حتما كه اذيتت نكنه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منم به خاطر درد عوضش کردم با شیاف.دکترم گفت لکه داشتی پروژسترون بزن.اولاش خیلی مهمه که آمپول بزنی حد ...

من روز ۱۱ انتقالم پس بهش بگم 

ممنونم عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷