2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
عزیزم نمیدونم....  یعنی بدون تحریک تخمدان اینارو داشتی؟؟؟  آز ذخیره ندادی؟؟؟

فقط با لترزول

توی آز ذخیره ذخیرم یک و بیست و سه،که نصر تا سونو کزد گفت نه زیر یکه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله خدا همون تعدادی میده که بدنت کشش داره.....  بله دوستانی بودن ریداکت کردن و زایما ...

ممنونم یعنی امکان داره اون دوتا بزرگ نشن و از بین بزن?و اینکه بایستی جفت رویان تشکیل میشد یا هنوز زنده?

بچه ها ایدی مامان سبحان رو دارید میخوام صداش کنم

جانم آزي جان ، ديدم در مورد لكه بيني پرسيده بودي ، من از اول لكه بيني نداشتم ولي هفته ١١ خونريزي خيلي شديد داشتم كه بعدش هم تا دو ماه لكه بيني داشتم كه شياف پروژسترون و آمپول پرولوتون داشتم توي اون دو ماه .

ولي دخترخاله ام كه الان پسرش ٣ سالش هست كلا ٣ ماه اول رو لكه بيني داشت شياف پروژسترون هم خودش ميگفت فقط يك چند روز استفاده كرده بود .

عزیزم شما بعد انتقال استراحتتون درچه حدی بود؟

عزیزم.من سه روز اول استراحت مطلق فقط برانماز و سرویس بلندمیشدم غذا هم تو رختخواب مینشستم میخوردم بقیش دراز میکشیدم کلا...بعدش استراحتم نسبی بود دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی835# کجایی؟؟؟

جانم.عزیزم..خوبم. صبح پیش دکترم بود صدای قلبشم برام گذاشت.😃 بهم گفته هفته بعد باید بری سونو از نظر دهانه رحم چک بشی...امیدوارم خوب باشه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
توکل به خدا انشاللله ک خودش محافظ همه مامانا و نی نیاشون باشه 

عزیزم.خیلی خیلی مبارکت..عجب بتای تپلی😍

جانم.عزیزم..خوبم. صبح پیش دکترم بود صدای قلبشم برام گذاشت.😃 بهم گفته هفته بعد باید بری سونو از نظر ...

جگرررررر😍😍😍😍😍😍😍😍حس قشنگت دائمی و ابدی

انشاله همه چیز بخوبی پیش بره....

گفتی دکتر تا عزمم جزم میکنم برم قاسمپور مریص میشم😊از سحر تا صب معده درد دلپیچ گرفتم😁ببینم دوشنبه میرسم ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
جگرررررر😍😍😍😍😍😍😍😍حس قشنگت دائمی و ابدی انشاله همه چیز بخوبی پیش بره.... گفتی دکتر تا عزمم ج ...

عزیزم انشاءالله بزودی خودت شاهد این لحظه ها میشی😍

مریم جون برو حتما خانوم دکتر خیلی باحوصله هست مطبشم تکی ویزیت میکنه ارامش داره ادم...

آناجون و همگی سلام آناجون خدا برام معجزه کرده تو شوکم اصلا تپش قلب داشت قلبمو از جاش در می او ...

صدف جون بازم.تبریک.میگم عزیزم خداروشکر