2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم مبارک باشه.باور کن خیلی به فکرت بودم این چند روز .خیلی مبارک باشه.چقد ذوق کردم 

مچکرم عزیزم ..خدا رو قسم میدم به این وقت عزیز کسی چشم انتطار و نا امید نشه 

خدا جونم شکرررت  
چشم میپرسم عزیزم

منّت ميزاري، دعاگو هستم، ممنون ميشم بهشون بگي اين ديفريلين ٣/٧٥ درواقع انالوگ گونادوتروپين هست، معنيش چيه؟؟ زهرماري كِي اثرش ميره آخه، من اومدم نيني دار بشم نه اينكه سيكل نرمالم هم اينطوري بشه، اخه اين امپول گلوله ميشه زير پوست و طي ٢٨ روز به مرور تو بدن آزاد ميشه، براي همين اسمش ٢٨ روزه ست، من حساب كردم ٣/٧٥ تقسيم بر ٢٨ انگار كه ٢٨ روز هر روز يك دكاي ٠/١ زده باشي، ٢٨ روز بعد ورود دارو ب خون تموم ميشه و ظاهراً دارو تمومه ولي اينكه اثر مهاري شو كِي برميداره تموم ميكنه رو نميدونم، اينو ميخوام بدونم، عاخه من ١٥ بهمن زدم و ١٥ اسفند ٢٨ روزش تموم شده، ولي اثر مهاريش هنوز نرفته گويا، كه يه آدمي كه هميشه فولي غالب داشت حالا فولي هاش كوچولوعه و پري هم نشده از موعد گذشته

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمم ممنونم اگه حرم رفتی سلامم رو برسون و بگو این فرشته بیمه خودته قراره با خودش حرمت بیان 🌹🙏🏻 ...

چه جوري بيمه ميكنين الهام جون؟ ب منم ياد بده، خييييلي دلشكسته و داغووونم

...
اوووووو پس هنوز خیلی مونده هر چند مطمئنم مثبتی.اشکال نداره من میتونم منتظر بمونم فقط بخاطر تو😂😂😂

ق بونت برم مرسی عزیزم دعا کن حتما مثبت هستم😘😘😘😘😘😶😶

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منّت ميزاري، دعاگو هستم، ممنون ميشم بهشون بگي اين ديفريلين ٣/٧٥ درواقع انالوگ گونادوتروپين هست، معني ...

منم دکترم برای سیکل خراش برام دیفرلین نوشته،بعد دوستم رفته بود سونو بهش گفته بود فولیکول عالب نداری نگران نباش چون توی هر ماه پیش میاد که اون ماه فولیکول عالب نداشته باشی ،تو همون ماه باردار شد الان یک ماه  بچه اش دنیا اومده

چه جوري بيمه ميكنين الهام جون؟ ب منم ياد بده، خييييلي دلشكسته و داغووونم

به خدا به اعداد و ارقام و ازمایش و ....نیست اصلا ،تا چشممون به این اعداد و ارقام باشه خدا کمکی نمیکنه ولی وقتی بگیم خدایا از تو میخوایم همه چی ردیف کن همه ی اتفاق های خوب میفتخ

بچه هابالاخره همسر بردم بیبی چک خریدم😇🤑🙃😌

کی میخای بی بی چک ب نی؟ من یکروز بعد شما انتقال دادم بهم گفتن چون جنینا پنج روزه بودن روز ده انتقال نشون میده یعنی شنبه

ولی میترسم بزنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
کی میخای بی بی چک ب نی؟ من یکروز بعد شما انتقال دادم بهم گفتن چون جنینا پنج روزه بودن روز ده انتقال ...

عزیزم روز10شاید زود باشه ..منم جنینا 5روزه بلاست بود روز12 بی بی زدم ک خط کمرنگ افتاد..ولی روز13کاملا واضح بود..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان امیدوارم همه گی خوب باشین انا جون من ب لطف و معجزه خدا بعد س بار ای وی اف منفی مادر شدم ...

خیلی تبریک میگم ساناز جون، چقدر خوشحال شدم، شما طی اون ای وی اف هاتون قبل از انتقال دیفریلین داشتین؟ 

...
😂😂😂😂 تو اون موقعیت تنها دیوار کوتاهه البته من شخصا شاید به مادر شوهر فحش دادم😂😂😂😂

منم امیدوارم اون روز رو ببینم و هرچی فحش تو دلمه نثار دیفریلین میکنم تو اون لحظات🤨

...
منم دکترم برای سیکل خراش برام دیفرلین نوشته،بعد دوستم رفته بود سونو بهش گفته بود فولیکول عالب نداری ...

ایواییی چه عااالیییی😍😍خوش ب حالش خدا براش حفظ کنه، دیفریلین رو دکتر طرازی داده؟ گفته همشو بزنین؟

...