2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

من تا این فسقل بیاد تو بغلم داغون میشم دیروز ب لک بینی افتادم بعد از کلی دکتر و اینا سونو گفت قلبش تشکیل شده و مشکلی نداره ولی واقعا این لکه بینی واس فسقل ضرر نداره 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مچکرم عزیزم ..انشاللله روزی همه منتظرا

ای جوننننم بازم  مامان داریم 😍😍😍😍الهی ک سالم بغلش بگیری گلم تبریک میگم عزیزم😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
انا جان روز یازده انتقال بتام شد صد......چی بگم حالاااا

مبارکت باشه عزیزم🍀☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خانما من گلو درد گرفتم، خیلی ناجور، شنبه هم آزمایش قند بارداری دارم نمیخوام قرص بخورم مثل سرماخوردگی ...

عزیزم بنظرم اب جوش و لیمو تازه و عسل... مخلوط کن.عسلشم کمتر بریز ان شاءالله بهتر میشی🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستان اینم بی بی چک من    قسمت همه منتطرا

مامانی جدید❤

بوس به لپ خودت و جوجه🐣

مبارکت باشه🍃☘

دوستان سلام. خوبین؟ رفقا قراره این ماه ال دی بخورم تا ماه بعد برم برای انتقال ،  یادم رفته ا ...

عزیزم من همیشه از روز سوم خوردم.🍃

سلام دوستان اینم بی بی چک من    قسمت همه منتطرا

خیلی مبارکه عزیزم چ بی بی چک خوشرنگی انشالله از همین خوشرنگا نصیب همه منتظرا بشه و دامن همه سبز بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین